marți, 19 martie, 2024

Gina Pistol a vorbit pentru prima oara despre nunta cu Smiley: „Va chem pe toti!”

Distribuie:

Publicat:

Relatia Ginei Pistol cu Smiley nu mai e niciun secret pentru nimeni. Cei doi formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri din Romania si s-ar parea ca sunt gata sa faca pasul cel mare. Mai in gluma, mai in serios, blondina a vorbit despre o eventuala nunta cu artistul si le-a promis din emisiunea „Poftiti la Nea Marin” ca ii invita pe toti la petrecere.

Simpatica bucatareasa Coana Mita a luat-o la intrebari pe Gina Pistol, in timpul emisiunii. Femeia a intrebat-o pe prezentatoare daca o invita la nunta ei cu Smiley. Blonda n-a fost deloc deranjata si a raspuns vehement: „Daca ma marit va chem pe toti!”.

Mai mult, cunoscuta pentru firea ei plina de umor, coana Mita a fost curioasa sa afle daca, atunci cand Smiley e langa ea, il mangaie pe barbuta. Gina Pistol n-a vrut sa se lase mai prejos si a oferit un raspuns care i-a lasat pe toti muti.

„Ba da, dar nu numai pe barbuta il mangai. Il mangai peste tot”, a marturisit Gina razand.

Smiley se iubeste cu Gina Pistol de anul trecut

Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria, s-a nascut pe 27 iulie 1983, in Pitesti. El este cantaret, actor, compozitor, producator. Artistul a debutat in cariera ca membru al trupei Simplu. Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din vara anului trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img