joi, 25 aprilie, 2024

Gina Pistol da totul pe fata! Mesaj de dor pentru Smiley

Distribuie:

Publicat:

Dorul e dor si cu asta basta! Gina Pistol a avut recent un moment de slabiciune si a transmis un mesaj clar si asteptat de multi. Aseara (10 decembrie), la o zi dupa aniversarea ei, vedeta a pus pe Instagram o imagine cat o mie de cuvinte, dedicata iubitului ei, Smiley.

Aflata in India de aproape doua luni, acolo unde filmeaza pentru reality-show-ul "Asia Express", de la Antena 1, Gina Pistol numara zilele si in gand, si pe Instagram, unde tine un fel de jurnal de calatorie. "Ziua 52", a scris ea pe 10 decembrie, la o zi dupa ce a implinit 37 de ani departe de casa, de prieteni, de familie, dar mai ales departe de Smiley (35 de ani), barbatul cu care se iubeste din martie 2017,

In aceasta euforie amestecata cu dor, frumoasa prezentatoare TV a facut un gest care poate fi interpretat ca un prim pas catre oficializarea relatiei. Gina a pus pe Instagram un "Instastory" (filmulet care poate fi vizualizat doar 24 de ore), in care apare o imagine filmata din avion, adaugand, prin tag, si contul de Instagram al lui Smiley, •smiley_omul.

Vedeta a folosit si un filtru special, incercand sa creeze impresia unei pelicule. Si n-a gresit, caci de film pare si povestea lor. In ciuda multor dovezi concrete, pe care nu contenesc sa le expuna, Gina si Smiley nu au declarat niciodata raspicat ca formeaza un cuplu. Ce mesaj ar putea transmite Gina prin imaginea respectiva? Probabil "Smiley, mi-e dor de tine, mi-ar fi placut sa te urci in avion si sa vii aici de ziua mea" sau "Gata, am terminat filmarile, ma intorc acasa, la tine". Prima varianta nu ar fi fost nerealizabila daca solistul n-ar fi fost retinut in Bucuresti cu repetitiile pentru "Vocea Romaniei" (PRO TV), caci vineri, pe 14 decembrie, va avea loc marea finala, live.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img