marți, 19 martie, 2024

Gina Pistol il face tata pe Smiley? Ce spune despre primul ei copil

Distribuie:

Publicat:

Se cunoaste deja ca Gina Pistol si cantaretul Smiley isi tin relatia ascunsa de vazul lumii, dar mai e ceva! Aceasta se gandeste la posibilitatea aparitie unui copil, fapt ce i-ar putea lumina intreaga viata.

Prezentatoarea de la “Chefi la cutite” si artistul Smiley se inteleg foarte bine, dar inca isi tin relatia ascunsa. Conform surselor noastre, Gina Pistol se gandeste cu ardoare la momentul in care va fi mama.
Aceasta este fericita si impacata cu sine, nu ii lipseste nimic si este convinsa ca, atunci cand va fi cazul, va aparea si un copil in viata sa. Ginuta a recunoscut, recent, ca exista o persoana speciala in viata sa care ii spune in fiecare zi “noapte buna” si “buna dimineata” si se simte implinita cand stie ca se simte iubita si iubeste la randul ei.
Despre Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol s-a nascut pe 9 decembrie 1980. Vedeta a bifat cateva relatii cu persoanje celebre, printre care si Codin Maticiuc si Alin Cocos. Gina se numara printre vedetele care au pozat in Playboy.  In prezent, ea prezinta emisiunea “Chefi la cutite”, iar in viata personala s-ar iubi cu Smiley, relatie pe care nu a confirmat-o in mod oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img