miercuri, 24 aprilie, 2024

Gina Pistol isi dezvaluie secretele in materie de frumusete

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol nu pierde zeci de minute in fata oglinzii, caci ritualul sau de infrumusetare este unul simplu si rapid, insa marturiseste ca prefera sa petreaca mai mult timp in sala de sport. Adepta a unui stil de viata sanatos, prezentatoarea vorbeste foarte deschis despre programul care a dat cele mai mari rezultate in cazul ei.

Pentru Gina Pistol, secretul frumusetii este simplitatea, insa aparitiile impecabile ale prezentatoarei sunt datorate si unei ritual de infrumusetare respectat zi de zi. Desi agenda Ginei este foarte incarcata, printre zile de filmare, evenimente, deplasari si proiecte personale, vedeta nu renunta la asii sai din maneca atunci cand vine vorba de aspectul exterior. Sfaturile sale in materie de frumusete pleaca de la ingrijirea cu strictete a tenului, inainte de orice altceva: „Demachierea este cea mai importanta, atat dimineata cat si seara. Prefer sa folosesc apa tonica sau termala, apoi aplic un ser ce reface structura pielii, pentru ca de-a lungul timpului tenul meu a devenit usor sensibil”.

In ceea ce priveste machiajul, Gina prefera un look natural, tocmai de aceea se rezuma doar la pudra, rimel, blush si un balsam de buze hidratant, ce nu ii lipseste niciodata din poseta. Aceasta rutina rapida este valabila si in ceea ce priveste coafura sa: “Nu mi-au placut niciodata coafurile alea perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tamaie. Imi place sa am parul ca dupa o noapte de dragoste sau o dupa amiaza pe plaja, cat mai natural, dar neaparat curat.” Gina Pistol nu pierde zeci de minute in fata oglinzii, caci ritualul sau de infrumusetare este unul simplu si rapid, insa marturiseste ca prefera sa petreaca mai mult timp in sala de sport. Adepta a unui stil de viata sanatos, prezentatoarea vorbeste foarte deschis despre programul care a dat cele mai mari rezultate in cazul ei: „Fac sala de trei ori pe saptamana si respect rutina de exercitii pe care o am in ziua respectiva, dar in acelasi timp sunt constienta si de faptul ca alimentatia este foarte importanta. Nu poti obtine rezultate in sala daca nu ai un regim echilibrat, care sa iti sustina efortul fizic.”. Tocmai de aceea, Gina crede intr-o alimentatie organizata, cu 3 mese si 2 gustari pe zi, ce o ajuta sa se abtina cu brio de la tentatiile culinare de care este inconjurata in timpul filmarilor “Chefi la cutite”. Chiar daca nu are mereu timp de antrenamente intense, vedeta stie ca regula de aur a unui trup suplu incepe inca din bucatarie: “Daca te organizezi, nu vei mai fi tentat sa trisezi, sau sa ,,ciugulesti” pe parcursul zilei. Eu am realizat ca un stil de viata echilibrat ma face sa ma simt mult mai bine, atat fizic, cat si psihic. Tocmai de aceea zambesc, ma bucur de viata si de orice moment in care sunt alaturi de cei dragi.”, a marturisit Gina Pistol, potrivit adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img