marți, 23 aprilie, 2024

Gina Pistol si-a schimbat radical dieta: “Tenul meu este mai luminos, iar pielea mai stralucitoare”

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului ”Chefi la cutite” a dezvaluit secretul dietei sale. Se poate observa cu ochiul liber ca iubita lui Smiley este adepta unui stil de viata sanatos, cu reguli alimentare echilibrate si exercitii fizice.

De curand, blonda a ales sa faca o alta schimbare in ceea ce priveste meniul sau: “Am renuntat la gluten si lactoza, pentru ca am intoleranta la ele, si am evitat sa consum produse cu zahar. Chiar daca eu iubesc lactatele, mai ales laptele si branza de capra, ce erau si singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus in dieta mea. In ceea ce priveste carnea, nu a fost o trecere brusca, pentru ca eu oricum mancam carne foarte rar. Mai mult curcan si pui, iar acum consum uneori doar peste si fructe de mare. In rest, multe legume, fructe, gatite sau crude si…hidratare, un aspect foarte important."

Gina Pistol are o silueta de invidiat, dar frumoasa prezentatoare marturiseste ca un trup fara cusur este rezultatul unor serii de alegeri echilibrate. Sigur ca fizicul Ginei se datoreaza si faptului ca sportul joaca un rol important in viata sa, insa si regimul alimentar pe care il adopta in prezent a ajutat-o, dupa cum chiar ea declara: ”Ma simt mult mai bine cu acest stil de viata. Am mai multa energie si observ ca tenul meu arata mult mai luminos, pielea este mai stralucitoare.”

Surprinzator poate, Gina marturiseste ca face aceleasi alegeri sanatoase si pe platourile de filmare de la Chefi la cutite, chiar daca bancurile de lucru abunda in delicii culinare, carora cu greu le poti rezista: ”Cand chefii se mai gandesc sa gateasca cate ceva ma abtin, insa sunt om…si poftesc, deci nu este chiar usor. In platou, la filmarile ”Chefi la cutite” miroase foarte bine, pentru ca se gateste la foc continuu, iar concurentii surprind cu multe retete inedite. Asa este viata de prezentator al celui mai iubit show culinar..esti inconjurat de multe tentatii.”, spune Gina, potrivit one.ro. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img