marți, 19 martie, 2024

Gorghiu si Blaga la Husi. Au vizitat Crama de Vinuri si o fabrica de incaltaminte-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Liderii nationali ai Partidului National Liberal au efectuat o vizita in municipiile Vaslui, Barlad si Husi.

Vineri, incepand cu orele 09:30, liderii nationali, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Vaslui unde au discutat mai multe teme. Imediat dupa aceasta sedinta, liderii impreuna cu deputatii si senatorii vasluieni au pornit spre Barlad unde s-au intalnit cu oameni de afaceri si cu membri ai organizatiei. Dupa ce au finalizat discutiile, politicienii au poposit in municipiul Husi unde au fost primiti la Crama Casei de Vinuri Husi si li s-au prezentat o investitie de sute de mii de euro, dar au participat si la o degustare.

De la aceasta locatie, liderii Alina Gorghiu, Vasile Blaga, insotiti de senatorii Nelu Tataru si  Dan Marian, deputatul Florin Ciurariu, dar si de alti membri ai organizatiei, au plecat catre o fabrica de incaltaminte MUSETTE, unde au fost intampinati de patronul Roberto Bitlan care le-a aratat politicienilor ce inseamna munca de jos si de cata forta de munca este nevoie.

Dupa ce au finalizat vizita la fabrica de incaltaminte, acestia s-au deplasat la Salonul Mariuca unde au participat la discutii cu mediul de afaceri husean. De acolo, liderii impreuna cu senatorii si deputatul Florin Ciurariu au plecat inapoi catre muncipiul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img