sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Grasa de Cotnari 2000 a castigat a doua medalie de aur, la Berliner Wine Trophy

Distribuie:

Publicat:

La editia de vara a concursului de vinuri  – Berliner Wine Trophy – Compania COTNARI  a obtinut MAREA MEDALIE DE AUR cu un vin simbol al Romaniei – GRASA DE COTNARI 2000.
Alte cinci  medalii de  aur si doua de argint au completat bogata colectie a Cotnariului.

Unul dintre cele mai importante Concursuri Internationale desfasurate sub patronajul O.I.V. in luna iulie -BERLINER WEIN TROPHY 2018, aduce a doua Mare Medalie de Aur din acest an pentru Grasa 2000, prima fiind obtinuta la Ljubljana. 

Grasa de Cotnari 2000, un vin care “abia “a implinit 18 ani  este soiul reprezentativ al podgoriei Cotnari si al Romaniei in general.

Un vin care , la 18 ani, este din ce in ce mai”tanar”, dovedind calitati de exceptie si impunandu-se categoric in marile competitii de profil.

Grasa de Cotnari 2008 ,Grasa de Cotnari 1985, Feteasca alba 1988, Feteasca alba 2017 si Blanc Cotnari 2017 sunt vinurile care au obtinut celelalte cinci medalii de aur, iar Grasa de Cotnari 2017 si Tamaioasa Romaneasca 2017 au obtinut argintul.  

La Cotnari traditia si modernul se completeaza reciproc, iar rezultatul este unul de aur.

Promotor al soiurilor autentice si lider incontestabil al vinurilor romanesti, COTNARI isi aduce din plin contributia la mentinerea Romaniei in elita Marilor Vinuri ale Lumii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img