News Flash:

„GREU DE UCIS”Senatorul Dan Mihai Marian –presedinte unic al PNL Vaslui

17 Februarie 2016
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Marian –presedinte unic al PNL Vaslui si Florin Ciurariu – candidat PNL la presedintia CJ Vaslui si deschizator de lista a consilierilor judeteni pentru alegerile locale  au fost validati in sedinta conducerii centrale a PNL

Luni,15 februarie, in sedinta Biroului Permanent National al PNL au fost validate propunerile formulate de parlamentarii liberali ai judetului Vaslui – Senatorul Dan Marian, Senatorul Nelu Tataru  si Deputatul Florin Ciurariu – , dupa cum urmeaza:

Senator Dan Marian – presedinte unic al PNL Vaslui;
Florin Ciurariu – candidat PNL la functia de presedinte al CJ Vaslui si ocupant al primei pozitii pe lista de consilieri judeteni la alegerile din iunie 2016.


„Solutiile pe care subsemnatul, Florin Ciurariu si Nelu Tataru, le-am propus conducerii centrale a partidului nostru pentru eficientizarea activitatilor politice, in perspectiva alegerilor locale din acest an, au fost validate in sedinta de astazi. Prin urmare, fiecare ne asezam pe culoarul politic pe care ni l-am asumat. Acum avem desemnati si candidatii pentru cele mai importante demnitati de pe plan judetean si local. Filiala PNL Vaslui va intra in dispozitivul pregatirii alegerilor locale. Avem ca reper rezultatele bune obtinute la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, care ne motiveaza in lupta cu PSD Vaslui. Nu e usor sa te bati cu un partid care a avut la cheie toata administratia publica foarte multi ani, care a folosit administratia ca o sursa de recompense pentru activistii si clientii proprii, un partid care ne-a furat o multime de primari, santajati cu fondurile aflate la dispozitia consiliului judetean. Echipa PNL Vaslui se va bate pentru fiecare vot, prin oferta de candidati, programe, mesaje si printr-o prezenta masiva in teren, a declarat senatorul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0745 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017610 (s)