vineri, 19 aprilie, 2024

Greva japoneza a transportatorilor ingreuneaza traficul din Vaslui-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Incepand de la ora 10.00, claxoanele camioanelor, microbuzelor, si a absolut tuturor mijloacelor de transport rasuna pe strazile Vasluiului, dar si in toata tara. Camionagii se deplaseaza cu 30 km/h pe soseaua de centura a orasului in semn de protest fata de nivelul ridicat al tarifelor la asigurarile obligatorii RCA. Acestia si-au propus ca zilnic, in intervalul orar 10.00-12.00 sa circule cu 30 km/h pe principalele drumuri de tranzit ale Romaniei, si sa protesteze rasunand goarnele claxoanelor.

“Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) atrage atentia Guvernului, Parlamentului si Presedintiei Romaniei ca transportatorii rutieri s-au saturat de lipsa de masuri a autoritatilor fata de criza din piata RCA, dupa ce tarifele pentru camioane la clasa B0 s-au dublat, ajungand la peste 22.000 de lei pe an”, dupa cum au anuntat reprezentantii.

Acestia cer ca tariful politetlor RCA sa fie aduse la nivelul maximal de 4.907 del ei pe an.

Greva japoneza este doar inceputul caci UNTRR nu se opreste aici, ba mai mult organizeaza pe 15 septembrie o greva nationla, deoarece,majorarea cu 300% fata de anul precedent si cu 500% fata de 2014, ii aduce in pragul falimentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img