miercuri, 24 aprilie, 2024

Greva la Posta Romana: Decizia de ULTIMA ORA a lui Dacian Ciolos

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos le-a spus astazi angajatilor Postei Romane care si-au exprimat nemultumirile legate de refuzul conducerii companiei de a majora salariile factorilor postali, ca, daca va fi nevoie, Guvernul de va implica in rezolvarea situatiei.

Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, in functie de rezultatul discutiilor de astazi, dintre sindicalistii din Posta Romana si conducerea companiei, Guvernul s-ar putea implica in rezolvarea situatiei, potrivit Agerpres.

“Vedem care e rezultatul discutiilor astazi (n.r. – luni), pe subiectul asta si, daca va fi nevoie, o sa se implice si Guvernul in treaba asta. Exista un Consiliu de Administratie, un management acolo, care are un contract cu statul, si ei trebuie sa-si asume anumite obligatii. De asta nu va pot acum eu un raspuns care va fi solutia”, a precizat prim-ministrul.

Ciolos a adaugat ca va avea discutii cu ministrul Comunicatiilor pe acest subiect.

Unul dintre protestatari i-a spus premierului ca in acest fel au incercat “sa atraga atentia asupra acestei companii, ca nu se mai poate continua asa”, solicitandu-i sa demita de urgenta conducerea acesteia si Consiliul de Administratie, sa se dezamorseze aceasta situatie conflictuala care este in Posta Romana”.

“Asta e mesajul salariatilor, nu numai din Cluj, ci din toata regiunea noastra si din tara: atata timp cat nu se va demite conducerea companiei, salariatii sunt decisi sa stam tot asa. Nu facem bine companiei, nu facem bine tarii, pentru ca deja suntem criticati de presa externa. Trebuie dezamorsat acest conflict, de urgenta. Oamenii trebuie sa inceapa astazi lucrul, dar vrem ceva ferm: o majorare salariala si demiterea acestei conduceri”, a afirmat un alt protestatar.

Premierul Dacian Ciolos a participat astazi, la inaugurarea Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT), al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img