marți, 19 martie, 2024

Grupa 2003 LPS VASLUI : Campioana in Moldova

Distribuie:

Publicat:

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui si-a confirmat valoarea la May Cup de la Chisinau, turneu care a adunat echipe din Romania, Moldova si Ucraina.

Vasluienii au facut parte din grupa a treia, unde au intalnit Zimbru Chisinau, pe care au invins-o cu scorul de 2-0. In al doilea meci, pustii antrenati de profesorul Ionut Chiochiu au pierdut la limita, scor 0-1, in fata selectionatei de juniori a Moldovei, pentru ca in ultimul joc sa treaca de Bucovina Cernauti cu scorul de 5-0.
In semifinale, LPS Vaslui a intalnit un alt centru de juniori puternic din Moldova, Dacia Chisinau, insa vasluienii si-au aratat valoarea, impunandu-se cu scorul de 3-0.

Finala mare a pus fata in fata cele mai bune echipe din zona Moldovei la categoria de varsta 2003, LPS Vaslui si Juniorul Suceava. Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, dupa terminarea timpului regulamentar. Marele trofeu a fost adjudecat de formatia vasluiana, care s-a impus la penalty-uri, scor 3-2.
”Suntem foarte multumiti de evolutia grupei 2003, ce a reprezentat cu cinste Liceul cu Program Sportiv Vaslui la aceasta competitie foarte puternica. Ma asteptam ca aceasta grupa sa-si apere titlul obtinut anul trecut, deoarece jocul a crescut gradual si acesti copii au ajuns la un nivel foarte ridicat”, a declarat Ionut Chiochiu.
Tudor Haulica, de la LPS Vaslui a fost declarat cel mai bun jucator al turneului.

Pentru grupa 2003 urmeaza participarea la un puternic turneu din Marsilia, din perioada 2-6 iunie.
In perioada 24-28 August, 106 copii componenti ai grupelor 2003, 2004, 2006, 2007, 2008 si 2009 vor participa la un alt turneu international, in Bulgaria, unde toate costurile vor fi suportate de catre Liceul cu Program Sportiv Vaslui.

”In acest mod incercam sa aducem zambetul pe buzele copiilor nostri. In paralel se vor deplasa in cantonamente aproape 14 grupe de la atletism si handbal”, a conchis Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img