marți, 19 martie, 2024

Grupa infernala pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor

Distribuie:

Publicat:

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost repartizata in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore (WTA Finals), alaturi de ucraineanca Elina Svitolina, de daneza Caroline Wozniacki si de Caroline Garcia (Franta).

In Grupa Alba se vor afla Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Venus Williams (SUA) si Jelena Ostapenko (Letonia).
Halep (26 ani) este pentru a patra oara prezenta la Turneul Campioanelor, la prima sa participare, in 2014, jucand finala. Dintre cele opt participante de anul acesta, doar Venus Williams a reusit sa castige WTA Finals, in 2008, iar un an mai tarziu a jucat finala. Si Wozniacki are o finala a Turneului Campioanelor, in 2010.
Simona Halep a primit un Porsche 911 Carrera GTS pentru ocuparea primului loc in clasamentul WTA Porsche Race to Singapore, care contabilizeaza rezultatele dintr-un an calendaristic, iar primele opt clasate se califica la Turneul Campioanelor.
Primele partide ale competitiei de la Singapore se vor juca duminica, sistemul de desfasurare fiind fiecare cu fiecare. Primele doua clasate se califica in semifinale, ce se vor juca incrucisat, iar finala va avea loc pe 29 octombrie. 

AGERPRES 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img