sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Grupare specializata in trafic de droguri,destructurata

Distribuie:

Publicat:

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 7 perchezitii, pe raza judetelor Teleorman, Ilfov si Bucuresti, la locuintele mai multor membri ai unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri. Sase dintre acestia au fost retinuti si ulterior arestati.

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Teleorman si procurorii  D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat, la data de 19 februarie a.c., 7 perchezitii domiciliare, in judetele Teleorman, Ilfov si Bucuresti, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de risc.

Din cercetari a reiesit ca, din luna noiembrie 2015 si pana prezent, cei in cauza ar fi comercializat droguri de risc pe raza judetelor Teleorman, Bucuresti si Ilfov. De la imobilele perchezitionate au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 16.300 de lei, 3.115 euro, 3 minicantare, 7 maruntitoare, 5 laptopuri, o tableta, memory stick-uri, telefoane mobile si carduri de memorie.

Treisprezece membri ai grupului infractional au fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, sase dintre ei fiind retinuti. In urma prezentarii la instanta de judecata, acestia au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img