vineri, 29 martie, 2024

Grupele 2004 si 2010 de la LPS Vaslui, rezultate frumoase la Brasov

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui si-a incheiat participarea la turneele amicale de la Brasov cu grupele 2004 si 2010.

Grupa 2004, pregatita de Gabriel Pana, a terminat pe locul 11 turneul “Balkani Elite Cup”.

Competitia, care a avut la start 24 de echipe, a fost una puternica, vasluienii obtinand in faza grupelor doua victorii (1-0 cu Luceafarul Cluj si 2-0 cu CS{ “Dinicu Golescu”) si o remiza (3-3 cu Petrolul ’52 Ploiesti). Vasluienii s-au calificat in optimi de pe primul loc, gratie golaverajului. Din pacate, LPS Vaslui nu a reusit sa ajunga in fazele superioare, pierzand in faza optimilor, scor 0-2, cu ACS Timpa, iar in meciul pentru locurile 9-12, vasluienii au fost invinsi de Corona Brasov, scor 0-1. LPS a incheiat turneul pe locul 11, dupa ce a trecut de Infinity Tarnaveni.

Grupa 2010 a participat la Brasov Indoor Cup, terminand pe locul 18, pierzand meciul de clasament cu scorul de 1-3, in fata Juniorul Brasov.

LPS Vaslui a facut parte din grupa B, unde a invins Corona Brasov, scor 3-1, si a remizat cu CSM Codlea, scor 1-1. Vasluienii au terminat pe locul trei in grupa, dupa ce au pierdut meciurile cu Tinere Sperante Bucuresti (0-3) si cu Transilvania Medias (0-1).

LPS Vaslui a reintalnit in meciurile de clasament CSM Codlea, pe care a invins-o in urma loviturilor de departajare (scor 3-1).

Intr-un alt meci, pustii pregatiti de Ionut Chiochiu au pierdut la penalty-uri, scor 3-4, cu Kids Timpa Alb, dupa ce la finalul timpului regulamentar tabela arata 2-2.

„Tragem cortina peste Brasov Indoor Cup si felicitam grupele 2004 si 2010 pentru modul in care au reprezentat Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Acum un an, grupele 2006, 2007, 2008 si 2009 sufereau din punct de vedere valoric si numeric. In aceste momente, suntem bucurosi sa va putem multumi pentru increderea acordata si speram sa va convingem ca ati luat decizia corecta de a veni in curtea noastra. Grupele au fost completate cu sportivi talentati, iar acum reprezinta cu cinste unitatea noastra in asemenea competitii. Inchei prin a felicita copiii pentru efortul depus si promitem ca aceste grupe vor fi o prioritate pentru noi”, a declarat Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img