News Flash:

Guvernul Ciolos:Declaratia de avere a ministrului Agriculturii

4 Decembrie 2015
1401 Vizualizari | 2 Comentarii
Noul ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Guvernul Ciolos, Achim Irimescu, detine doua locuinte in Bucuresti - o casa si un apartament, ambele in sectorul 5 al Capitalei - precum si un teren agricol in Bragadiru, impreuna cu sotia sa, Cristina Irimescu, potrivit declaratiei de avere postate vineri pe site-ul Executivului. Achim Irimescu mai detine un autoturism si are 4 conturi si depozite in 4 banci diferite, in valoare de 400 de mii de euro, 40 de mii de lei, 170 de mii de lei si respectiv 13 mii de euro, potrivit aceluiasi document.

De asemenea, Achim Irimescu a declarat un venit anual de 43.835 de euro si 5.007 RON, care include si veniturile sotiei sale.

Inainte de a fi numit ministru al Agriculturii, Achim Irimescu a fost secretar de stat in acelasi minister, in perioada 2012-2014, iar apoi a ocupat functia de ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, sef sectie agricultura, reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

Achim Irimescu a mai lucrat in Ministerul Agriculturii in perioada august 1990 - noiembrie 1998, ca sef serviciu si consilier superior.

Irimescu a mai activat la Institutul de cercetari stiintifice si inginerie tehnologica pentru masini si utilaje agricole (1985-1990) si la Intreprinderea de utilaj chimic si forja, Rm. Valcea (august 1983 - decembrie 1985).

Achim Irimescu este doctor in economie agrara la ASE Bucuresti si licentiat al Facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Politehnica Bucuresteana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Liana  | #3956
Cum sa castigi bani pe net! Merita sa folosesti aceasta sansa! Acum s-a lansat un exceptional curs online GRATUIT care te invata foarte repede cum sa castigi bani pe net! Cursul il primesti GRATUIT, pe adresa ta de email, sub forma de informatii pas cu pas, foarte clar explicate. Vei reusi sa inveti foarte usor cum sa castigi bani pe net! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: tilivea.liana@yahoo.ro
mcalin007@gmail.com  | #3963
Cum să faci bani online! Foarte mulți oameni au citit deja acest excepțional curs online și GRATUIT în totalitate, care te învață simplu cum să faci bani online! Primește și tu un curs gratuit, conceput să te învețe pas cu pas și rapid cum să faci bani online! Hotărăște-te cu seriozitate, apoi trimite textul “INFO” la adresa de email: mcalin007@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1049 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013589 (s)