joi, 28 martie, 2024

Hagi a facut anuntul: ‘Pana in vara Ianis pleaca!’

Distribuie:

Publicat:

Iansi Hagi (20 de ani) pleacă de la Viitorul în vară. A anunţat chiar Gică Hagi, "Regele" susţinând faptul că fiul său este foarte curtat şi că are oferte din mai multe părţi ale lumii, potrivit agerpres.ro.

Mijlocașul a avut evoluţii bune şi foarte bune de când a fost răscumpărat de Viitorul de la Fiorentina, la începutul lui 2018, şi acum poate prinde o nouă mutare de cinci stele.

Gică Hagi a anunţat că evoluţiile lui Ianis din ultimul timp l-au adus în atenţia mai multor cluburi. S-a scris că Hagi junior e pe lista celor de la Sevilla, AS Roma, Girona, Anderlecht şi Standard Liege. "Regele" e convins că nu-şi va mai putea ţine fiul la Viitorul şi pentru sezonul viitor. "E adevărat că are oferte din Spania, din Italia, din Belgia, din toate ţările. E foarte curtat, există interes de peste tot. Mai avem o lună şi jumătate, să vedem cum ne mişcăm. Depinde cât de repede se vor mişca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că din vară pleacă", a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Întrebat dacă nu consideră că La Liga i s-ar potrivi cel mai bine lui Ianis, Hagi a punctat: "Bineînţeles că da, dar un fotbalist bun trebuie să dea randament în orice campionat". Ianis Hagi e cotat la 3,5 milioane de euro în acest moment de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Ianis a marcat de 10 ori şi a livrat şase pase de gol în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Viitorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img