vineri, 19 aprilie, 2024

Hagi, dupa esecul cu Botosani: ‘Un meci cum a fost terenul. Cu Astra programarea a fost facuta “bine”, ei au avut trei zile de pauza mai mult decat noi’

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat luni seară, după meciul cu FC Botoşani, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa a fost nevoită să se adapteze la terenul dificil şi la condiţiile meteo, iar adversarii au câştigat fiind mai inspiraţi, anun'[ news.ro.

“Un meci cum era terenul. A trebuit să ne adaptăm, să jucăm cât mai simplu, mai direct. În prima repriză interpretarea nu a fost aşa de bună. În repriza a doua a fost mai bine. Am încercat, trebuia să ne adaptăm. Din păcate astăzi acolo în careu nu am băgat mingea cum trebuie. Ei puţine ocazii, noi mai periculoşi, dar asta e. Ei mai inspiraţi şi atât. Mergem acasă, o să jucăm cu Astra, dar eu ştiu doar că ei au avut trei zile pauză mai mult decât noi. Programarea a fost făcută bine. Ei au jucat acasă, noi jucăm în deplasare la sute de kilometri şi la trei zile avem meci”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere a aproape zece minute, cauzată de ninsoare.

Golul a fost marcat de Ongenda, în minutul 17, dintr-un penalti acordat pentru un fault comis de Căbuz.

După partidele etapei a XVII-a, cu excepţia partidei FC Voluntari – FCSB, amânată din cauza ploii care a făcut terenul impracticabil, lider în clasament este CFR Cluj – 36 de puncte, pe locul doi se află Astra Giurgiu – 34 de puncte, iar pe trei este FC Viitorul – 32 de puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img