marți, 23 aprilie, 2024

Hagi si-a iesit din fire:Sunteti pe zero cu performantele

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Hagi a rabufnit din nou la adresa conducerii FRF, de data aceasta dupa victoria echipei sale, Viitorul Constanta, in fata campioanei Astra Giurgiu (scor 1-0).

“Ianis nu a fost promovat. Un jucator care a facut atat de multe lucruri sa nu fie promovat… astept si eu un raspuns de la Andrei Vochin. Sa nu zica ca sunt frustrat. Nu cred ca e normal sa vorbeasca asa. Doar am sesizat anumite nereguli la Federatie si cred ca presedintele Federatiei e bine sa asculte ce zice Hagi, sa vada daca e adevarat sau nu. E presedintele Federatiei. Astept raspuns cu ce inseamna alternativa la Hagi. Nu mi-o traduce nimeni. Da-mi raspuns, Andrei! Astept raspuns public, ca esti in Federatie. Zice Hagi bine sau zice gresit. Andrei, anul trecut a fost calificarea de U19, pe care ati pierdut-o. A fost Ianis la vreun antrenament? Nu, ca era la Viitorul si era capitan. Stai linistit ca vei fi printre cei care ii vor cere autografe lui Ianis. O sa faci coada acolo cu el”, a declarat Gica Hagi, dupa Viitorul-Astra 1-0.

Hagi a reactionat dur si la propunerea de a se duce pentru o intalnire cu Razvan Burleanu, presedintele forului fotbalistic din Romania.

“Nimeni nu imi face mie program. Mi-l fac eu. Ma intalnesc cu cine vreau, cand vreau, pentru ca sunt Hagi. Andrei a spus ca Generatia de Aur sa fie implicata. Pai eu ce fac? Mi-am bagat toti banii in fotbal. Eu am fost liderul generatiei. Eu nu ajut fotbalul romanesc? Pe Popescu l-ati bagat la puscarie. Cum sa sustina? Cum sa fiu frustrat, am de toate, sunt implinit. Sunteti pe zero cu performantele. De doi ani, zero. Copilul meu a plecat afara, am nevasta, sunt ok. Sariti calul! Eu sunt cel mai mare pilon al FRF in momentul de fata. Cu mine vorbiti, eu sunt liderul Generatiei de Aur. Ai gresit-o. Sunt mai implicat ca tine in fotbal de 100 de ori. Mi-e rusine sa ma duc la sarbi, la croati, ca ne bat toti. Eu am fost atacat si sunt atacat in continuare. Eu muncesc, nu am nimic cu nimeni”, a mai spus Hagi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img