marți, 19 martie, 2024

Hai duminica la stadionul din Husi ! A.S. Husana joaca acasa in compania formatiei Rapid Brodoc

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 17 martie, pe Stadionul Municipal din Husi,  de la ora 11:00 , are loc meciul de fotbal din cadrul Ligii 4 Vaslui, A.S. Husana – Rapid Brodoc.

   Invinsa in meciul de Cupa Romaniei, echipa huseana cu orgoliul ranit va cauta sa-si ia revansa. Meciul, cu siguranta, va fi unul aprig disputat precum cel din urma cu o saptamana in care cele doua echipe nu s-au dat la o parte de la efort.

   In preambulul acestei partide importante pentru lupta la varful  clasamentului, Husana  fiind pe locul 3, am obtinut cateva  declaratii ale oficialilor Husanei .

“Inaintea partidei de campionat din Liga 4 Vaslui am solicitat o opinie din partea reprezentantilor clubului husean A.S. Husana :

"Am intrat in linie dreapta in lupta pentru play-off pe care consider ca nu avem cum sa-l ratam, dar important pentru noi si suporterii nostri este sa aratam ca avem valoare, ca meritam sa fim in primele trei echipe ale judetului si ca doar cateva sincope in evolutia noastra au facut sa nu fim pe primul loc. Dupa cum vedeti, opinia suporterilor nostri este importanta pentru noi si e normal sa fie asa, jucam pentru ei si pentru oras, de aceea va chem pe toti sa fiti  prezenti la stadion duminica si in etapele ce vor veni pentru ca aportul vostru e important si semnificativ." declara presedintele clubului sportiv – Daniel Dobrea  

Pe de alta parte, reprezentantul relatii publice si comunicare al Husanei, domnul Gabriel Serban a precizat:
 
"In ultimii ani A.S. Husana a devenit un reper pe plan sportiv judetean, dorind trecerea la un nivel superior de performanta,  pe principii de corectitudine si de responsabilitate, caracteristici definitorii pentru clubul nostru. Din acest punct de vedere rezonam puternic cu valorile promovate de sponsorii si partenerii nostri. Vorbim aici de ViaconsRutier, Dafermann, Tehnoutilaj, aflati  langa noi de mai mult timp, si, mai recent, magazinele Top, Omnia si Casa Lux. Dorim sa  cream plus valoare, sa bucuram si sa aducem la stadion publicul husean prin evolutia echipei, sa organizam, asa  cum am facut si  in trecut, evenimente caritabile si de implicare sociala. Alaturi de toate acestea avem o mare responsabilitate in cresterea si dezvoltarea de noi sportivi la nivel juvenil care sa devina nucleul de baza pentru echipa care, speram noi, sa evolueze in Liga 3 incepand din sezonul viitor."

De fapt:

Ce inseamna Asociatia Sportiva Husana
> 76 de sportivi legitimati, majoritatea (80%) cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani;
> participa cu echipa de seniori la in competitia fotbalistica din Liga 4 Vaslui, ocupand locul 3, iar alte doua grupe in campionatele de juniori;
> nu percepe niciun fel de taxa pentru antrenarea copiilor si tinerilor Husiului;
> profesionalismul clubului  este exprimat prin castigarea locului 3 la turneul Cupa Juniorul, dedicat tinerelor sperante ale fotbalului si prin transferul unui jucator de 15 ani la o echipa din Italia, dupa castigarea titlului de jucatorul competitiei anterior mentionate.

Ce se doreste la  Asociatia Sportiva Husana
> dezvoltarea unui brand, la nivel local si national, de scoala de fotbal si de caractere, bazat pe munca, daruire si profesionalism;
> performanta, prin cresterea nivelului de pregatire a lotului de jucatori si promovarea in Liga 3;
> crearea unei simbioze la nivelul comunitatii, prin care Clubul sa devina un motiv de mandrie locala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img