marți, 19 martie, 2024

Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au fost batute de arbitrii in meciul cu LPS Iasi, scor 21-22

Distribuie:

Publicat:

Arbitrii Armanu-Ungureanu Vranceanu, din Bacau, au bifat un nou moment comic din handbalul juvenil. In loc sa-si vada de arbitraj, cei doi au venit la Vaslui cu teme precise, batandu-si joc de munca unor copii, care au parasit parchetul Salii Sporturilor in lacrimi.

Fluierasii s-au umplut de ridicol, preferand apostrofarile din tribuna, in loc sa lase cele doua echipe sa dovedeasca in meci cine e mai buna. Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au tras de ele si au condus la doua goluri diferenta, insa nu au fost lasate sa fie in fata LPS Iasi, arbitrii eliminand pe capete, in tabara vasluiana sau anuland goluri valabile, numai ca adversara sa ramana cat mai aproape.

Acestia si-au dorit sa impace, pe final, ambele echipe, dictand o aruncare de la sapte metri pentru Vaslui, la ultima faza a jocului, ratata, insa, de gazde, astfel ca iesencele au plecat acasa cu toate puncte, scorul final fiind de 21-22.

Cu acest rezultat, LPS Vaslui a coborat pe locul 3, cu opt puncte, cu doua mai putine fata de OK Sport Onesti, ocupanta primului loc, si cu unul in minus fata de locul secund, ocupat de CSS Bacau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img