sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Hannelore a dat cartile pe fata legat de divortul de Bogdan! Ce se intampla in cuplul lor

Distribuie:

Publicat:

Mesajul lui Hannelore nu lasa loc de interpretari.

Bogdan si Hannelore au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din cel de-al patrulea sezon el emisiunii „Insula iubirii” pentru ca urmau sa devina sot si sotie la scurt timp dupa participare. Cei doi facusera deja toate pregatirile pentru marele eveniment inainte de a pleca in Thailanda si multi s-au intrebat de ce au fost dispusi sa isi asume un asemenea risc. Chiar si ea, constienta de ce s-ar putea intampla, a facut o gluma pe seama faptului ca invitatiile erau deja tiparite: „Bogdani mai sunt. El Hannelore nu mai gaseste”, spunea ea in emisiune.

In ciuda a tot ce s-a intamplat in Thailanda, Hannelore si Bogdan au facut nunta pe care o planificaresa inainte de plecarea din Romania. Chiar si dupa ce si-au unit destinele, fanii emisiunii vorbeau despre un divort iminent. Frumoasa dansatoare le-a inchis insa gura tuturor cu postare care a facut lumina in privinta cuplului lor. Ea a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Bogdan. Amanoi sunt zambitori si par foarte fericiti impreuna.
 
"Nu exista cuvinte prin care sa iti pot spune cat de mult te iubesc!", a scris Hanne in dreptul imaginii.
 
Poza cu cei doi a strans aproape doua mii de like-uri din partea fanilor, semn ca multa lume se bucura ca relatia lor a rezistat testului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img