joi, 28 martie, 2024

Hannelore de la ”Insula Iubirii”, mesaj fierbinte pentru Raul: “Ai pus mana pe mine si” Asta schimba tot

Distribuie:

Publicat:

Hannelore de la ”Insula Iubirii”, mesaj fierbinte pentru Raul, chiar inainte de a se casatori cu Bogdan. Hannelore si Bogdan s-au intalnit cu Radu Valcan la Bonfire pentru a povesti ce au mai facut dupa emisiune. Si, pentru ca totul sa fie cat mai surprinzator, am aflat ca Hannelore i-a trimis cateva mesaje lui Raul priun intermediul retelei de socializare.

Raul a fost barbatul pe care Hannelore a incercat sa-l foloseasca pentru a-si confirma ca este in continuare, o femeie atragatoare. Acesta a facut totul public, in ultima editie „Insula Iubirii”. Insa, in cele din urma, ispita Raul nu a dat apoi curs conversatiei, considerand ca nu are niciun rost.

”Convorbiri de 30 de minute initiate de ea, au urmat multe mesaje”, scria Raul.

”Doamne abia astept sa te vad. Mi-ai dat asa un fior in mare… ai pus mana pe mine si m-au luat gandurile”, este unul dintre mesajele pe care Hannelore i le-a scris pe Facebook ispitei, dupa terminarea filmarilor.

Hannelore, mesaj fabulos dupa ce a fost difuzata editia de la “Insula Iubirii” cand s-a revazut cu Bogdan

Ceremonia focului a lui Hannelore Ulrich si a lui Bogdan Ionescu a fost cea mai lunga din istoria show-ului filmat in Thailanda. La o zi dupa ce a rulat la Antena 1, fosta concurenta de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a tunat si a fulgerat la adresa producatorilor emisiunii, subliniind ca montajul a fost facut special ca sa se vada alte lucruri si nu realitatea. Mai mult, ea a negat ca i-ar fi trimis mesaje codate ispitei Andi cu ajutorul bratarii.

“Va rog sa realizati ca emisiunea este montata ulterior filmarilor… si in cazul meu, a fost tendentios montata, in asa fel incat lumea sa inteleaga diferit decat s-a intamplat in realitate! Si asta pentru ca am refuzat sa le fac jocul, si, respectiv, dorinta lor de audienta si apetitul pentru scandal.

Eu, pastrandu-mi pozitia de integritate fizica si comportamentala, am deranjat… si montajul a fost facut special pentru a ma pune intr-o lumina proasta! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii in suflet, manipulare psihica, lucruri intamplate legate de altfel de lucruri si supozitii, inclusiv gesturi marunte de-ale mele plasate in asa fel incat sa reiasa altceva decat s-a intamplat, de fapt! Incercati sa intelegeti ca din cauza «nesupunerii»mele cerintelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar si defaimator mie!

(Mesajul pe bratara a fost altul, faza cu plapuma a fost diferita decat cum s-a dat.) Cat despre mesajele pe care le primesc, am impresia ca unii oameni nu stiu ce inseamna unele cuvinte si nu stiu cand sau cu ce sa le asocieze.

Nu imi ramane decat sa le multumesc celor care cred in mine si care imi sunt alaturi. O zi frumoasa! ”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img