vineri, 26 aprilie, 2024

HC Vaslui are unul dintre cele mai tinere loturi din Liga Zimbrilor

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob si Alexandru Acsinte a schimbat politica de transferuri in aceasta vara. Mizand pe un buget mai mic fata de sezonul trecut, tehnicienii s-au reorientat pe piata transferurilor, aducand jucatori mai putin cotati in Liga Nationala. Astfel, HC Vaslui are unul dintre cele mai tinere loturi din campionat. Intr-un top al varstei, formatia vasluiana ocupa locul 5, cu o medie de 25,87 de ani. Inaintea vasluienilor se regasesc Minaur Baia Mare (24,79 ani), HC Odorhei (25,11 ani), CSU Suceava (25,5 ani) si Dunarea Calarasi (25,52 ani).

Lotul Vasluiul este cel mai putin numeros, Sandu Iacob mizand doar pe 16 jucatori. Dintre acestia, cinci sunt cu varste de pana in 20 de ani. Este vorba despre Ciprian Iftene, Gabriel Cumpanici, Andrei Popa, Radu Gusatu si Darius Dragon.

Cei care “strica” media de varsta sunt portarii Raducu Tamas si Bogdan Pralea, alaturi de Silvian Amihaesei si Claudiu Dediu. Toti au peste 30 de ani, decan de varsta fiind Pralea, care are peste 40 de ani. Restul jucatorilor au pana in 30 de ani.

“Chiar daca nu am adus nume, am incredere ca se vor impune la echipa. Mizez pe tinerete si sunt convins ca vor da totul pe teren, pentru a demonstra ca merita sa joace in Liga Nationala. Timpul ne va arata ca am facut o treaba buna”, a spus Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img