joi, 25 aprilie, 2024

HC Vaslui-Dunarea Calarasi, miercuri, ora 18.30

Distribuie:

Publicat:

Dunarea Calarasi este echipa momentului in Liga Zimbrilor, fiind neinvinsa in acest an, dupa doua victorii, cu Suceava si Dobrogea Sud Constanta, si o remiza cu Odorhei. Jucatorii lui Adrian Petrea au ambitii mari si la Vaslui, tinta lor fiind de a pleca bucurosi din polivalenta vasluiana. Oaspetii Vasluiului vor avea si galerie la meci, fiind anuntati aproape 30 de sustinatori.

Handbalistii lui Sandu Iacob mizeaza pe un record de asistenta in acest sezon, facand apel la public sa vina in numar cat mai mare, pentru a-i sustine.

Partida din aceasta seara este importanta pentru ambele echipe. Cine caatiga, ia o optiune serioasa in accederea in play-off. Ambele formatii vin dupa remize in deplasare si spera sa dea lovitura in meciul direct.

”Meciul cu Dunarea Calarasi va fi extrem de dificil, prin prisma faptului ca ei vin cu o serie de rezultate foarte bune, obtinute odata cu instalarea la conducerea echipei a noului antrenor Adrian Petrea. Va fi un meci de care pe care pentru ocuparea unui loc in play-off. Dunarea Calarasi va veni cu frumoasa lor galerie la meciul de miercuri, dar eu sper ca sala noastra va face un record de audienta la acest meci si suporterii vor face o atmosfera frumoasa pe parcursul celor 60 de minute. Sper sa dominam Calarasiul atat pe teren cat si-n tribune si sa obtinem cele 3 puncte la finalul partidei”, a spus Bogdan Pralea.

Casa de bilete va fi deschisa de la ora 16, iar pretul unui tichet a ramas nemodificat, de 10 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img