marți, 19 martie, 2024

HC Vaslui, in sprijinul unei foste handbaliste. Ajut-o si tu pe Elena Croitoru

Distribuie:

Publicat:

Elena Croitoru, o tanara handbalista din Vaslui, traieste o adevarata drama, dupa ce medicii i-au descoperit, in urma, cu un an o tumora la sold, care ulterior s-a extins spre abdomen. Tanara de 19 ani, inter dreapta la echipa de handbal, pregatita de profesorul Gabriel Chirila, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar pe 4 aprilie urmeaza sa fie din nou operata. 
Costul operatiei este de 7.800 de euro, bani pe care nu are de unde sa-i dea. In sprijinul ei au venit profesorii de la LPS, oameni de bine, dar si HC Vaslui, care spera sa adune cat mai multi bani, prin intermediul suporterilor, la meciul cu CSM Satu Mare, de sambata, 1 aprilie.
”La meci va exista o urna mobila in care puteti dona orice suma, cat de mica poate fi, fiecare leu fiindu-i vital pentru insanatosirea sportivei”, au anuntat oficialii clubului pe pagina oficiala de facebook.
Elena Croitoru era una dintre handbalistele de viitor ale LPS Vaslui. ”Chiar am dorit sa o recomand la o echipa de senioare. Are talent si statura necesara pentru o handbalista de performanta”, a spus Gabriel Chirila, cel care a pregatit-o timp de patru ani.
Problemele la sold au aparut inca din ultimul an de liceu, insa medicii de la Vaslui nu i-au descoperit tumoarea. Abia cand s-a extins spre abdomen, medicii si-au dat seama despre ce e vorba.
”In ultimul an de liceu nu m-am putut baza prea mult pe ea. Se plangea tot timpul de durere. Am trimis-o la medici, insa analizele nu aratau ca ar fi o problema. Abia cand a ajuns la Iasi s-a descoperit adevarata problema”, a completat profesorul Chirila.
Elena Croitoru are deja o interventie chirurgicala, insa tumoarea a fost eliminata doar partial.  
”A fost operata si i s-a extirpat jumatate din tumoare. Dupa operatie a facut radioterapie, dar aceasta nu a cedat, medicii spunand ca tumoarea ramasa este inoperabila. A gasit un spital privat in Brasov, in care medicii au decis sa o opereze. Operatia costa 7.800 de euro. Are nevoie de acesti bani pana pe data de 3 aprilie, ea fiind programata la operatie pe data de 4 aprilie. Familia nu isi poate permite, fiind o familie modesta de la tara cu cinci copii”, marturiseste Andreea Gucianu, verisoara Elenei.   
In ultimele doua zile, la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, prin implicarea cadrelor didactice si a elevilor, s-a reusit strangerea a 2.000 de euro. 
Donatiile se fac in contul: RO31BRDE380SV42835903800, iar pentru cei din alta tara exista contul BRDEROBU RO31BRDE380SV42835903800. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img