vineri, 19 aprilie, 2024

HC Vaslui, la un pas de destramare

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui nu stie unde va disputa meciul cu CSM Fagaras, contand pentru etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor. Aliosa Axinte, administratorul Salii Sporturilor, tine mortis sa poarte pecetea de distrugator al handbalului. De la reluarea pregatirilor, directorul CS “Viitorul” a lasat echipa de handbal doar de doua ori in sala.

In caz ca nu va intra in polivalenta, meciul de sambata 4 februarie, nu va mai avea loc, fiind pierdut de vasluieni la masa verde. Atunci, Aliosa Axinte, care a vrut sa reprezinte comunitatea, in Consiliul Local, ar trebui sa raspunda de modul cum a pus cruce investitiilor de la bugetul local.

“Echipa de handbal HC Vaslui incepe prin a va multumi pentru increderea si suportul pe care dumneavoastra, sustinatorii echipei de handbal (Primaria Vaslui, Consiliul Local Vaslui, sponsorii privati, voluntarii, fanii echipei, mass-media locala) ni le demonstrati continuu si nemijlocit. Aceasta scrisoare este un alt apel de ajutor. Desi minore pentru multi, aceste probleme ingreuneaza, insa, nu doar jocul de handbal, ci si simplele noastre antrenamente de zi cu zi. De la reluarea pregatirilor (11 ianuarie 2017) nu ne-am putut urma programul stabilit initial, din cauza ca nu ne-a fost permis accesul in Sala Polivalenta. Cu toata ambitia si devotamentul nostru, dorinta continua de a ne fructifica rezultatele din turul campionatului 2016-2107, ne exprimam, de data aceasta si public, ingrijorarea pentru viitor. Toate eforturile si daruirea noastra de pana acum vor fi fost in zadar, daca ele nu sunt sustinute concret (la mai putin de o saptamana de prima etapa a acestui an, in 14 zile de la reunire, noi ne-am antrenat DOAR DE 2 ORI in Sala Polivalenta!!). Suntem mandri sa aducem handbalul de performanta in Vaslui, dar eforturile noastre sunt ingreunate de problemele concrete prin care trecem si care stim ca pot fi solutionate! In speranta ca aceasta scrisoare va aduce rezolvarile pe care ni le dorim si de care avem nevoie, va multumim anticipat, asa cum stim noi cel mai bine, prin devotament fata de echipa NOASTRA, HC VASLUI!”, sustin handbalistii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img