vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui-Politehnica Iasi, duminica, ora 18.30 – ”Ne asteapta un joc dificil!”

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui evolueaza in etapa a treia, acasa, cu Politehnica Iasi. Formatia vasluiana spera sa ramana neinvinsa pe teren propriu, sustinand ca partida este una dificila.

”Politehnica Iasi este o echipa care s-a intarit in aceasta vara. Ne asteapta un meci dificil. Adversara a facut doua meciuri bune in startul competitiei si sunt convins ca nu vor fi in vizita la Vaslui”, a spus Darius Dragon.
Jucatorul vasluian cunoaste foarte bine formatia ieseana, pe care a intalnit-o sezonul trecut in divizie: ”I-am intalnit in divizie cu Bucuresti. Aveau o echipa destul de buna”.

Cu toate acestea, Darius Dragon considera ca HC Vaslui ramane favorita, avand de partea sa si publicul, care va fi in numar mare la meci.

”Vom face tot ce e posibil, pentru a castiga. Orice meci il abordam la victorie, iar orice punct conteaza pentru noi. Vrem sa demonstram ca nu suntem o echipa de pluton”, a completat jucatorul, care s-a evidentiat in primele doua etape, prin golurile marcate.

Partida va fi arbitrata de cuplul constantean Ionut Ghita-Sebastian Topliceanu, iar observator este bucuresteanul Vlad Ionescu.

De remarcat ca arbitrii au experienta internationala, fiind purtatori ai ecusonului EHF. Cei doi au fost prezenti la Festivalul Tineretului Olimpic de la Gyor din aceasta vara.

Bujor are drept de joc

Gabriel Bujor s-a ales doar cu amenda, dupa ce arbitrii de la meciul Politehnica Timisoara – HC Vaslui i-au aratat cartonasul rosu, urmat de cel albastru, pe motiv ca si-a calcat intentionat adversarul.

Membrii Comisiei de disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal au tinut cont de imaginile video, care prezinta contrariul. Desi se vede ca jucatorul Timisoarei a fost atins, nu poate fi vorba de intentie, asemenea faze intamplandu-se aproape meci de meci.

Gabriel Bujor a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 300 lei, platibila pana pe 22 septembrie, avand drept de joc pentru meciul cu Politehnica Iasi, de duminica, 17 septembrie.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img