marți, 23 aprilie, 2024

HC Vaslui s-a batut singura in fata Sucevei

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob s-a declarat nemultumit de atitudinea jucatorilor sai in meciul cu CSU Suceava, cu precipitare la finalizare, insa spera sa rezolve problemele aparute in joc pana etapa urmatoare, cand HC Vaslui va intalni in deplasare HC Dobrogea Sud Constanta.

”Am pierdut din cauza faptului ca le-am facut multe cadouri, multe actiuni in care nu am apucat sa finalizam, pase la adversar, care ne-au taiat din elan. Sunt lucruri care se intampla in sport. Sunt aceeasi jucatori care i-am avut si in urma cu doua saptamani, cand castigau. Fac parte din activitatea noastra si nu ramane decat sa ne pregatim pentru meciul urmator. Avem nevoie de mai multa concentrare si sunt convins ca vor aparea si rezultatele”, a spus Sandu Iacob.

Tehnicianul vasluienilor considera ca partea buna a meciului cu Suceava a fost publicul, care a venit in numar mare pentru a-si sustine favoritii: ”A fost un meci spectaculos, pentru ca am vazut si multe lucruri bune, chiar daca am pierdut. In primul rand, am reusit sa aducem publicul la sala si care sa fie alaturi de noi, iar acest lucru este cel mai important. In momentele de final, adrenalina i-a facut ca si cum ar fi fost pe teren, lucru pentru care le multumim. De data asta le multumim doar verbal, nu si prin victorie. Incercam sa ne agatam de meciul urmator”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img