vineri, 29 martie, 2024

HC VASLUI: ”Vrem locul 7!”

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a ratat sansa istorica de a termina Liga Zimbrilor in primele sase echipe. Cu toate acestea, Calin Hagiu ramane cu satisfactia ca formatia vasluiana a fost in multe momente peste adversara, in cele trei meciuri cu Timisoara.

”Am fost aproape de a egala performanta din sezonul regulat. Am ratat la musteata. A fost o tripla in care s-a jucat la limita toate meciurile. Am avut o revenire buna. Asa cum am mai facut-o in acest sezon, am revenit de la cinci goluri, insa n-am reusit sa castigam. Am gestionat bine asemenea meciuri in campionat, n-a fost sa fie acum. I se poate intampla oricui. Face parte din farmecul fiecarui joc”, a spus Hagiu.

Handbalistul vasluian spera sa treaca de Dunarea Calarasi, iar HC Vaslui sa incheie competitia pe pozitia a saptea: ”Calarasi e o echipa cu care ne-am obisnuit sa o batem de fiecare data. Vrem sa facem un joc bun si sa terminam pe locul 7. Ne dorim sa incheiem duelul dupa numai doua jocuri. Daca nu se poate, vom mai oferi inca un spectacol suporterilor nostri, care merita”.

Calin Hagiu are cuvinte de lauda la adresa fanilor, pe care ii considera cei mai buni din tara.

”Fanii vin de fiecare data in numar mare la sala. E o atmosfera unica la Vaslui. Cred ca e cel mai frumos public din tara la momentul acesta”, a conchis jucatorul.

Partida HC Vaslui-Dunarea Calarasi va fi arbitrata de cuplul M. Parvu (Bucuresti)-M. Potarniche (Buzau), observator FRH fiind I.Enache (Brasov).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img