vineri, 19 aprilie, 2024

HCDS Constanta-HC Vaslui 24-24 (13-11): A dat cu piciorul la o victorie uriasa

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a trecut pe langa un rezultat mare la Constanta, dupa ce Sandu Iacob a fost neinspirat la ultima faza a meciului, trimitandu-l pe neexperimentatul Gabriel Cumpanici sa arunce de la 7 metri, minge trimisa, din pacate, peste poarta.

HC Vaslui a facut un meci excelent la Constanta, unde a smuls un punct important pentru play-off. Formatia vasluiana a cautat imposibilul la Constanta si a oferit un meci mare, gratie si portarului Bogdan Pralea, care a inchis in multe momente poarta.

Cele doua echipe au mes cap la cap, cu desprinderi de doua goluri ale gazdelor, insa cu reveniri de fiecare data a vasluienilor, care au avut ultimele doua minute ale meciului fantastice.

Gabriel Bujor putea da lovitura pe final de meci, insa a scos o aruncare de la 7 metri in ultima secunda. Din pacate, antrenorul Sandu Iacob a fost destul de curajos, lasandu-l pe Gabriel Cumpanici sa execute, spre disperarea golgheterului Ligii Zimbrilor, care n-a reusit sa trimita mingea in poarta, meciul incheindu-se nedecis, scor 24-24.

“Nu pot sa contest decizia antrenorului. Sunt multe de zis. Am avut meciul in mana. Asa a fost sa fie. Ne gandim la meciul de miercuri, care e important pentru accederea in play-off. Daca jucam cum am facut-o astazi, nu avem emotii in a castiga”, a spus Gabriel Bujor.

In schimb, Sandu Iacob a declarat ca isi asuma raspunderea pentru rezultat si spera ca acest punct sa cantareasca destul de mult in atingerea obiectivului: “Am avut sansa sa castigam. Imi asum raspunderea pe deplin pentru alegerea facuta. E o experienta de viata, cu care nu te intalnesti foarte des. Are nevoie de astfel de momente, pentru a vedea cum e sa te descurci in conditii de presiune”.

Cu acest rezultat, HC Vaslui se mentine pe pozitia a saptea in clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 25 de puncte, iar meciul cu HC Dunarea Calarasi, de miercuri, 1 martie, a devenit important pentru accederea in play-off.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img