sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Helmuth Duckadam viseaza la primul loc inainte meciului cu CFR

Distribuie:

Publicat:

FCSB are prima şansă în derby-ul de sâmbătă cu CFR Cluj, dar Helmuth Duckadam apreciază că partida finalului de an va fi una foarte grea. Legendarul portar face apel la trecut şi aduce în discuţie două momente, din sezoanele precedente, când FCSB a pierdut campionatul, deşi era favorită clară, conform mediafax.

Duckadam se referă la duelurile cu Urziceni şi Gloria Buzău. Înfrângerile cu cele două sunt o pată neagră în istoria FCSB-ului. ”O victorie cu CFR ne poate aduce cel puţin la egalitate de puncte şi de ce nu chiar pe primul loc. Practic, sunt cele mai puternice echipe, cele mai experimentate, cu loturile cele mai valoroase. Noi plecăm întotdeauna favoriţi.

Am plecat favoriţi şi când am luat toţi jucătorii de la Urziceni. Şi, practic, ne-a bătut Urziceniul cu juniorii noştri. Eu cred că va fi o luptă în două şi nu aş putea spune că Steaua este favorită la ora actuală. (n.r. dacă aţi face un top al evenimentelor ciudate, care ar fi primul? Înfrângerea cu Urziceni sau cea cu Gloria Buzău?) Eu n-am participat la cea cu Gloria Buzău, dar am participat la cea cu Urziceni. A fost o mare umilinţă, trebuie să recunosc”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

FCSB – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, pe Arena Naţională.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img