marți, 19 martie, 2024

Horia si Mariana Moculescu s-au impacat? Cum a ajutat-o compozitorul pe fosta sotie

Distribuie:

Publicat:

Mariana Moculescu (50 de ani) se afla in mari scandaluri cu fostul iubit italian, pe care il acuza de violenta fizica. Impresionat de drama femeii pe care a idolatrizat-o in anii tineretii, dar si de faptul ca ea nu are un loc de munca, fostul sot, Horia Moculescu (78 de ani), i-a sarit in ajutor. Numai ca Mariana nu pare prea grabita sa se angajeze.

A plecat din Romania in urma cu cinci ani, ca sa scape de scandalurile cu Horia Moculescu, insa nici in Italia nu a scapat de belele: ”Sunt in Italia si am probleme. Am avut o relatie, dar s-a terminat. Vreau sa ies din Italia cat mai curand. Au fost niste acte foarte grave, a dat in mine, m-a strans de gat de 4 ori, m-a amenintat cu moartea cu mafiotii lui. Pot fi oricand omorata. Eu am retras plangerea respectiva, dar procurorul italian a dat inceperea urmaririi penale, iar el mi-a spart telefonul si dupa am fost nevoita sa spun adevarul. Sunt intr-o situatie foarte grava in Italia acum! Sunt urmarita permanent, m-am retras la prietena mea, undeva la munte, unde sunt doar 1.000 de locuitori. Trebuie sa stau foarte atenta, nu am pasaport, mi s-a furat cartea de identitate romana", a declarat Mariana, in urma cu cateva zile, la Kanal D.

Legat de acest subiect delicat, Horia Moculescu ne-a declarat: “Eu m-am intalnit cu Mariana, cu Nidia si cu iubitul ei, acum un an si jumatate, la un restaurant in Romania si el avea un comportament destul de civilizat fata de ea. Dupa care, acum doua luni, m-am revazut iar cu ea, la Milano, eram cu Nidia la un concert si se plangea de comportamentul lui. Ea vorbeste despre asta in absenta fostului iubit, niciodata in prezenta lui. Acum cine stie ce este in casa lor, doar ei stiu”. Horia si Mariana au trecut prin mari scandaluri, dupa divortul de acum 18 ani, ”plangerile” compozitorului facand deliciul romanilor: ”Mariana imi fura branza din frigider, iar iubitul ei, Cristi, imi consuma hartia igienica, fara sa cumpere alta, cand se termina”.

Iata insa ca tot acest razboi al declaratiilor a fost dat uitarii, cei doi revenind la sentimente mai bune: “Eu mai vorbesc cu Mariana, dar nu se pune in discutie o impacare intre noi doi. Ma mai suna, din cand in cand, imi mai trimite mesaje. Recent, am incercat sa ii ofer un loc de munca printr-o relatie de a mea cu un compozitor din Italia. Cand i-am spus acest lucru s-a comportat normal, ea considera ca tot ce fac pentru ea i se cuvinte, stie ca eu sunt un om bun. Momentan nu s-a angajat”, a declarat Horia Moculescu.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img