joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE: Vesti bune pentru toate zodiile

Distribuie:

Publicat:

O sa ne bucuram de prezenta celor dragi si vom acorda un plus de atentie detaliilor care fac diferenta intre lucrurile facute cu inima si restul de mantuiala. Vibratia zilei este 1 si e bine sa-ncepem lucruri noi, cu dreptul!

FECIOARA: Se poate sa primiti aprecieri in cadru public, pentru niste merite pe care abia acum vi le recunoaste, cine trebuie! Intalniri surpriza – o sa va bucurati mai ales de prezenta unei persoane de care va era un dor nebun si sentimentele, din fericire, sunt reciproce.

BALANTA: Ati putea recupera niste bani sau sa va dea cineva dintre ai vostri o suma cu care sa va cumparati ce va doreati pentru casa. O revedere emotionanta. Vi se rascolesc niste amintiri pe care le credeati pierdute, dar o sa aveti prilejul sa indreptati o situatie care va crea nemultumiri sufletesti.

SCORPION: E cineva care va face curte si o sa conteze ce simtiti si mai ales daca sunteti intr-o relatie sau nu. O sa va implicati in pregatirea unui eveniment pentru ca e cineva la care tineti si nu va e indiferent cum se vor desfasura lucrurile, o sa puneti mult suflet sa iasa perfect.

SAGETATOR: Se anunta ceva mondenitati cu oameni pe gustul vostru si o sa va destindeti. Mai puneti la cale si alte intalniri. Poate va dati intalnire in oras cu prietenii, mai strecurati o idee de afaceri, puneti la cale o activitate deconectanta, sa faceti putin sport si sa-i antrenati si pe copii.

CAPRICORN: O invitatie in societate se anunta o seara speciala. Poate va duceti la un vernisaj: e un film in premiera, un spectacol. Un dus-intors v-ar prinde bine sa le faceti o vizita unor prieteni din alt oras. Ar mai sparge un pic monotonia si ar revedea oameni cu care aveti ce vorbi, cu care va simtiti bine.

VARSATOR: O sa reapara cineva care vrea sa ajunga la sufletul vostru si daca sunteti pe receptie o sa-i dati raspunsul potrivit. Se pare ca le-ati pregatit mici surprize atat alor vostri cat si prietenilor si iesiti pe undeva ca sa va distrati, sa va-ntoarceti cu o stare buna, revigorati si chef de munca de luni incolo.

PESTI: Poate profitati de o intalnire intamplatoare si salvati o relatie. Va oferiti sansa de a forma un cuplu promitator. Se poate sa va dati intalnire cu prietenii, mai ales daca-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si o sa petreceti cateva ore bune la voi sau la ei, cum va convine mai mult.

BERBEC: O sa va sincronizati cu toti ai vostri si-or sa va priasca si plimbarea si intalnirile cu prietenii. Veti rezona cu toti. E rost si de plimbare si de atmosfera festiva pe unde-o sa ajungeti si-o sa se simta toata lumea bine. Va mai faceti si niste prieteni cu care-o sa va petreceti timpul liber.

TAUR: Se pare, in sfarsit, o sa va ocupati si de voi s-ajungeti acolo unde v-ati propus cu ceva timp in urma, sau sa va luati niste lucruri care v-au lipsit. Sunt cateva evenimente festive la care v-ati putea duce, daca si familia-si doreste acelasi lucru. E rost de petrecere si-o sa va simtiti cat se poate de bine.

GEMENI: O sa preferati o iesire in oras, la cafea, in locul unei tratatii la voi acasa, macar in week-end sa faceti si altceva. Relatia voastra sentimentala poate avansa rapid spre o casatorie, iar daca n-aveti niciun partener de viata poate aparea in orice clipa – fiti pe faza.

RAC: Se poate sa-si faca aparitia cineva pe care nu l-ati mai vazut de o groaza de timp si sa reconfigurati relatia! Se-anunta o bucurie in familie, se casatoreste cineva, poate se va naste un copil, si-a gasit cineva un serviciu mai bun. E un prilej sa faceti o tratatie, sa cinstiti momentul.

LEU: O iesire cu fiinta iubita si poate va faceti planuri de schimbat locuinta, sa plecati intr-o minivacanta in strainatate, sa fiti doar voi doi. E posibil sa va treziti cu niste bani, poate va dau ai vostri, poate cei carora le-oti fi imprumutat candva vi-i dau inapoi si o s-aveti de iesit la un suc, o cafea, la o terasa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img