joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop 11 iunie – Probleme mari in dragoste, pentru unele zodii. Cupidon a nimerit persoana nepotrivita

Distribuie:

Publicat:

Probleme mari in dragoste, pentru unele zodii. Cupidon a nimerit persoana nepotrivita, iar acum totul risca sa se transforme intr-un mare fiasco.

Exista solutii, insa emotiile si sentimentele trebuie lasate la o parte. E timpul pentru decizii luate cu responsabilitate.

Horoscop 11 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt surprinzator de incapatanati, tinand cont de mizele zilei. Desi nu se intampla nimic important, vor cu orice pret sa isi impuna vointa, chiar si prin conflict – daca nu se poate altfel. Pentru a evita probleme se recomanda mai multa diplomatie. Pastreaza spiritul razboinic pentru momentele in care chiar vei avea nevoie de el. Vor veni mai devreme decat te astepti.

Horoscop 11 iunie 2019 Taur
Taurii vor fi preocupati cu problemele casnice, iar asta nu se intampla prea des. Exista riscul ca toate reparatiile prevazute pentru aceasta zi sa transforme locuinta intr-un mic haos, asa ca n-ar strica sa o iei usor. Spre seara vin vesti surprinzatoare, insa care ascund un adevar greu de acceptat. Un prieten apropiat pare a aparea, ca din senin, doar in momentele in care are nevoie de ajutor.

Horoscop 11 iunie 2019 Gemeni
Gemenii dau de belele in dragoste, dar adevarul este ca au cautat-o cu lumanarea, desi stiau ca pot ajunge in situatii delicate. Acum, problemele trebuie rezolvate si preferabil fara a pierde prietenii de o viata. E momentul pentru a aprecia situatia intr-un mod rational. Emotiile te-au adus aici, acum e treaba logicii sa te scape. Nu lasa sentimente care nu ar fi trebuit sa existe, inca de la inceput, sa te impidice sa iei deciziile corecte.

Horoscop 11 iunie 2019 Rac
Racii s-au cam saturat de prezent si prefera, ca de obicei, sa traga o fuga in trecut – poate, poate, vor gasi ceva interesant dupa care sa mai sufere. E si asta o metoda de a scapa de probleme, doar pentru a da de altele, care nici macar nu au sens. Nativii din zodia Rac preocupati cu persoane din trecut ar face bine sa-si gaseasca alte preocupari, ceva mai productive.

Horoscop 11 iunie 2019 Leu
Ar trebui sa manifesti o ingrijorare sporita pentru siguranta ta. Renunta la intalniri dubioase, mai ales la cele stabilite online. E timpul pentru o schimbare personala radicala. Poate sa recunosti ca povestea de dragoste in care esti acum nu iti ofera satisfactiile pe care le astepti si ca e cazul sa nu mai continui. In acelasi timp, nu ar trebui sa faci azi experimente financiare, sa iti cauti alt job, sa incerci sa iesi in evidenta sau sa obti popularitate.

Horoscop 11 iunie 2019 Feciora
Azi e o zi in care poti avea multe succese semnificative. Daca ai un obiectiv clar, mergi mai departe cu el, stabileste clar scopul succesului. Nu e insa recomandat sa sacrifici pentru asta relatiile cu cei dragi. Daca ai probleme de relationare, discuta sincer cu persoanele implicate. Spre seara nu ar strica putin sport. Iar, daca esti nemultumit de tine, asculta sfatul unui stilist.

Horoscop 11 iunie 2019 Balanta
Sunt sanse ca in fiecare afacere in care esti implicat sa gasesti sprijin. E momentul potrivit pentru a incepe un proiect ce consuma mult timp. Daca te simti obosit, merita sa faci ceva miscare de relxare. Atentie mare si la persoana iubita, ar putea veni cu o veste care sa dea totul peste cap. Fii pregatit pentru orice, daca ai impresia ca se intampla lucruri bizare.

Horoscop 11 iunie 2019 Scorpion
Nu e cazul sa incerci sa rezolvi problemele nerezolvate ale unor persoane straine. Mai ales ca pentru asta ai putea sa achiti o "factura" piperata. E bine sa-ti dedici ziua eliminarii problemelor profesionale, a imperfectiunilor. Seara petrece-o relaxat, intre prieteni si rude. Daca ai o invitatie care vine online, nu o refuza, e posibil sa fie chiar dragostea pe care o cauti.

Horoscop 11 iunie 2019 Sagetator
Astazi, Sagetatorii sunt intr-o cursa continua. Vor neaparat o functie de conducere si nimeni si nimic nu-i poate opri. Iar astrele par sa fie de partea voastra. Nu si colegii sau asa-zisii prieteni. Feriti-va de cei cu doua fete, care va lauda deschis, dar care va arata dispret in spate. Aveti grija de sanatatea si corpul vostru. Oricine are probleme de sanatate ar trebui sa evite sa stea mult timp in spatii deschise.

Horoscop 11 iunie 2019 Capricorn
Capricornilor le este imposibil sa-si faca planuri pe termen lung. Daca exista o afacere care urmeaza sa fie incheiata, o achizitie imobiliara sau o vanzare, asigurati-va in prealabil ca o persoana cu experienta in domeniu este in apropiere. In general, ziua de astazi va este favorabila. Puteti achizitiona un abonament la o sala de fitness sau la alte servicii de asistenta medicala.

Horoscop 11 iunie 2019 Varsator
Varsatorii se pot rasfata cu ceva placut astazi. Poate, un mini cadou sau o delicatesa preferata. Luati-le pe toate ca pe o rasplata pentru rabdarea, munca si decenta voastra. Toate cele de mai sus ar trebui sa fie folosite in mod activ pe tot parcursul zilei. Fiti altruisti, dar numai cu conditia ca acest lucru sa nu duca la pierderi sau alte consecinte neplacute. In relatia cu persoana iubita, nu uitati de romantism. 

Horoscop 11 iunie 2019 Pesti
Astazi, Pestii ajung la un punct de cotitura in cariera profesionala. Nu este exclusa o posibila pozitie de conducere. Daca sunteti oameni de afaceri, puteti obtine un succes semnificativ, lasand mult in urma chiar si cel mai strasnic concurent. In ceea ce priveste viata amoroasa, nu aveti nici timp, nici rabdare. Daca sunteti de varsta inaintata, va poate multumi doar bunastarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img