vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 13 iunie – Nimic nu se intampla fara motiv in dragoste. Orice mic gest conteaza

Distribuie:

Publicat:

Nimic nu se intampla fara motiv in dragoste. Orice mic gest conteaza, iar fiecare mesaj transmis, de pe telefon sau fata in fata, produce mici cutremure.

Nu ezita sa spui ceea ce simti, daca o persoana ti-a furat inima. Iti vei multumi peste ani.

Horoscop 13 iunie 2019 Berbec
Cateva ore de singuratate ar face minuni pentru Berbeci, mai ales daca sunt petrecute in natura. In anumite momente e mai bine sa te rupi de agitatie, decat sa fortezi rezolvarea problemelor. Mai ales atunci cand nu stii ce sa faci. Daca ai o piatra pe suflet, ar trebui sa te asculti cu atentie, inainte de a actiona. Cine stie, poate te-ai indepartat de dorintele tale si ceea ce crezi ca vrei nu e si ceea ce te face fericit.

Horoscop 13 iunie 2019 Taur
In epoca internetului, dragostea vine prin aplicatii. Sau adusa de un simplu like. Sa nu crezi ca ceea ce traiesti este doar o concidenta. Micile gesturi ajung marile povesti de dragoste, daca exista suficient curaj si un dram de noroc. De altfel, e nevoie de un singur mesaj pentru a aprinde scanteia pasiunii. Trimite-l, chiar daca o sa te arzi.

Horoscop 13 iunie 2019 Gemeni
Gemenii sunt dispusi sa riste totul, doar pentru a intra in gratiile unei persoane pe care au pus ochii. Exista o singura problema. Daca acea persoana nu a avut interes de la inceput, nu il va avea nici dupa efoturi supranaturale. In cel mai bun caz, va ridica din sprancene. Cine se afla intr-o asemenea situatie ar face bine sa plece. Persoana potrivita nu trebuie impresionata cu nimic.

Horoscop 13 iunie 2019 Rac
Poti avea toata increderea in intuitia ta, astazi. Vei primi astfel sfaturi valoroase legate de problemele tale profesionale. E o sansa sa faci un progres in cariera, sau in dezvoltarea afacerii tale. Nu lipsesc nici momentele placute legate de destin, mai ales daca in ultim avreme cauti sa intri in raza de atentie a cuiva anume. Vei primi o sansa, astazi. Cheia armoniei in familie e sa nu ii critici pe cei dragi.

Horoscop 13 iunie 2019 Leu
Nu ai asigurare impotriva surprizelor si e posibil ca ele sa apara astazi, cand esti la serviciu. Sunt sanse sa primesti vesti despre o viitoare promovare. Spre seara te vor obosi mai multe intalniri si apeluri telefonice nesfarsite. E firesc totusi sa faci o vizita rudelor tale si sa le imartasesti ultimele tale succese. Ai grija insa ce mananci.

Horoscop 13 iunie 2019 Fecioara
Nu ti se recomanda sa te abati de la obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi astazi. Daca arati fie doar si o slabiciune de moment, exista riscul sa pierzi sprijinul unor oameni de mare ajutor, sau sa iti pierzi increderea in propriile forte. Poti gasi sprijini printre vechii prieteni si colegii de incredere, asa ca poti actiona contra circumstantelor ce par nefavorabile.

Horoscop 13 iunie 2019 Balanta
Nativii din Balanta trebuie sa faca, astazi, un compromis. Este neaparat nevoie sa intelegeti situatia in care va aflati si ca, oricat v-ati dori acest lucru, nu este de ajuns doar vointa voastra. Fiti sinceri, realisti si sub nicio forma nu incercati sa va asumati succesul altor persoane. Concentrati-va pe relatia voastra pentru ca ar putea exista un impas. Daca nu sunteti intr-o relatie, astazi este ziua potrivita pentru a incerca sa va construiti viitorul. Si nu singuri, ci impreuna cu o persoana care va va face mai buni.

Horoscop 13 iunie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi (din nou) intr-o stare alerta si de nervozitate. Exista o mare sansa sa raniti pe cineva, astazi, in incercarea de a dovedi tuturor ca, de fapt, sunteti buni. Nu raspundeti la provocari si concentrati-va pe calitatea muncii depuse. De asemenea, nu evitati sa ii ajutati pe cei din jurul vostru care au nevoie de un sfat. Fiti mai calmi si mai buni, iar universul va va intoarce bunatatatea inzecit.

Horoscop 13 iunie 2019 Sagetator
Nativii din Sagetator vor trece, astazi, printr-o deceptie in dragoste. Daca pana acum credeati ca totul va fi perfect pana la sfarsit, incepand de astazi veti fi mai retinuti in ceea ce priveste o astfel de gandire. Oamenii raman in continuare oameni simpli, care pot gresi sau pot calca stramb. Este momentul sa luati o decizie radicala si sa va puneti la punct viata. De asemenea, tot astazi este momentul ideal pentru a va planui viitorul pe termen mediu si lung. Fiti increzatori in puterile voastre!

Horoscop 13 iunie 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii risca sa comita greseli pentru ca sunt foarte grabiti. Iar asta v-ar putea cauza foarte mult daca aveti o afacere de manageriat. Este foarte periculos, mai ales daca aveti o functie de raspundere. De asemenea, riscati sa jigniti oamenii din jurul vostru pentru ca interpretati gresit ce spun sau nu ascultati pana la capat ce au de spus. Va grabiti sa trageti concluzii si riscati, astfel, sa va faceti noi dusmani. Seara, va veti fi rasfatati cu delicii culinare.

Horoscop 13 iunie 2019 Varsator
Varsatorii vor arata lumii ce inseamna perfectiunea. Veti fi admirati si dati drept exemplu pentru profesionalism. Trebuie sa va bucurati de aceste momente. Astazi, astrele va recomanda sa va petreceti timpul liber in compania celor dragi, sa cititi carti de dezvoltare personala, sa vizitati muzee sau sa faceti calatorii lungi in natura. 

Horoscop 13 iunie 2019 Pesti
Pentru Pesti, efortul din ultimele luni incepe sa dea roade. Pas cu pas, vi se schimba destinul. Astazi puteti decide chiar sa va schimbati locul de munca, spre surpriza colegilor si a sefilor. Tot ce se intampla in timpul zilei va avea caracterul unei mici revolutii. Multi dintre voi veti fi surprinsi sa realizati ca relatia in care sunteti implicati nu va aduce nicio satisfactie si decideti sa o luati pe un alt drum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img