marți, 19 martie, 2024

Horoscop 13 mai 2018. Nativii unei zodii primesc o veste neasteptata duminica

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 13 mai 2018. Emotii mari pentru nativii unei zodii, care primesc o veste neasteptata. Afla ce se va intampla cu fiecare semn zodiacal in parte. Citeste horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop 13 mai 2018 Berbec

Ca sa te adaptezi din mers la schimbarile care se prefigureaza la orizont, trebuie sa dai dovada de multa flexibilitate si incredere, sa nu te cramponezi de lucrurile deja instalate in viata ta. Esti intr-un moment in care trebuie sa fii ca o pana in vant, ca o barca pe valuri, deci nu te impotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cat esti mai usor, cu atat trecerea se va face mai lin spre noua etapa in care intri, deci lasa-te condus! Treci mai departe cu incredere deplina ca ceea ce te asteapta la finalul acestei transformari e in armonie cu tine, deci n-are rost nici sa te opui, nici sa te temi. Fie ce-o fi!

Horoscop 13 mai 2018 Taur

Esti tras in doua directii: una duce spre viitor, care arata promitator si are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care esti inca foarte atasat. Nu te poti rupe nici de ceea ce ai avut inainte, dintr-o nevoie imensa de securitate, dar parca te-ai saturat de lucruri deja cunoscute si ai dori si altceva. Este timpul sa tragi o linie foarte distincta intre aceste doua planuri ale vietii tale si sa lasi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajuta sa mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunostinte si experiente pe care te poti folosi, dar nu trebuie sa fie si ghiuleaua de picior pe care o tot cari dupa tine. Elibereaza-te de acel balast, daca nu-ti face bine!

Horoscop 13 mai 2018 Gemeni

Zi mersi ca ai atatea optiuni la dispozitie in situatia in care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atatea directii la fel de bune le indemana, ca atare nu te grabi inca sa spui ce ai ales. Poti merge o vreme, in paralel, pe mai multe cai si, dupa ce vei intelege mai bine situatia, o vei putea selecta pe singura care iti convine pe de-a-ntregul. Bucura-te de aceasta paleta atat de bogata de idei, de solutii, de variante, de cai de evolutie, de care nu ai parte oricand, deci incearca sa nu te opresti deocamdata la una singura. Ba mai mult: mai cere si altele, cu tupeu, ca sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere din multele posibilitati care apar la orizont. Parca ploua cu idei bune; scalda-te in ele!

Horoscop 13 mai 2018 Rac

Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut. Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

Horoscop 13 mai 2018 Leu

Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita. Altul pare mai iute de mana si-ti fura de sub nas sansa, incat vei regreta ca ai fost comod si nu ai luptat pentru ceea ce parea a fi special pentru tine. Pregateste-te sa pierzi azi printre degete ceva ce ti-ar fi fost extrem de util, dar pentru ca nu reactionezi spontan in reactii, ajunge in alta parte. Celalalt a stiut sa profite de ocazie si sa ajunga inaintea ta, dar ce pacat ca nu esti mai atent la ocaziile norocoase!

Horoscop 13 mai 2018 Fecioara

Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale. Razvrateste-te, da jos acest jug la care te-ai inhamat intr-un moment de slabiciune, si mai invata sa spui si nu. Nu e prea tarziu sa te eliberezi de greutatea care te apasa!

Horoscop 13 mai 2018 Balanta

Nu ti s-a implinit un vis si, in loc sa schimbi macazul din mers si sa cauti alta tinta, stai si-ti lingi ranile, dezamagit. Nu aceasta e atitudinea potrivita in cazul unui esec de moment, pentru ca ai de invatat ceva din asta. Edison spunea ca miile de teste prin care a trecut inainte de a inventa becul nu au fost esecuri, ci lectii acumulate pana la solutia optima. Asa si tu: nu-ti iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur iti va iesi intr-un final, ca atare nu suferi pentru ca azi o usa e blocata. Mai bate si maine inca odata aici pana se va deschide!

Horoscop 13 mai 2018 Scorpion

Nu erai multumit de directia in care mergea un proiect de la care aveai mari sperante. Aproape ca erai pregatit sa-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promitator la orizont, dar iata ca rabdarea ta a ajuns intr-un punct in care lucrurile incep din nou sa se miste. Ai stat pe loc o vreme, totul parea blocat, dar toate sacrificiile facute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspat, te scoate din impas si iti da alt chef de actiune. La nevoie o iei si de la capat, dar convins in reusita.

Horoscop 13 mai 2018 Sagetator

Tu esti, de felul tau, un rebel, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poti bucura de acest avantaj. Cineva mai sever si mai sobru din fire e in preajma ta si te trage de maneca la modul cel mai serios. Nu te poti manifesta in voie, asa cum ii place tie cat timp esti redus la tacere de aceasta persoana pe care o respecti si nu i te poti impotrivi. Te cumintesti un pic, stai in banca ta si faci precum ti se cere, pentru ca acea persoana are si unele mijloace de atentionare in cazul in care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru ca si tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

Horoscop 13 mai 2018 Capricorn

Ai mai multe posibilitati la dispozitie, ca atare incearca sa te folosesti de ele inainte de a te opri asupra uneia singure. Nu ai oricand asemenea paleta larga de optiuni, ca acum, deci merita sa te folosesti de toate simultan, pentru ca se vor cerne mai apoi de la sine pana ce va ramane doar cea mai potrivita. Te ocupi de mai multe planuri concomitent si toate merg foarte bine, ceea ce te stimuleaza sa iti distribui energia pe mai multe fronturi, deoarece tu chiar dai randament azi pe mai multe planuri deodata. Numai tu stii cum reusesti sa te imparti in mod echitabil intre toate acestea fara sa dai rasol in nicio directie!

Horoscop 13 mai 2018 Varsator

Azi simti pe pielea ta ce inseamna sa pui punct unei situatii in care ai investit timp si multa energie. E vremea unui adio definitiv si e normal sa resimti golul care ramane in urma ca pe un motiv de suferinta. Totusi, nu considera ca e un sfarsit dramatic de capitol, ci un final poate lasa loc pentru un nou inceput. Daca tocmai ai incheiat un proiect, o relatie, o etapa a vietii tale, de acum te poti concentra cu un chef catre altceva. E ca in cantecul cu podul de piatra: vei face altul pe rau in jos, altul mai trainic si mai frumos! Gandeste-te deci la ceva noi si mai grozav, lasand trecutul in urma.

Horoscop 13 mai 2018 Pesti

Stai, acumuleaza, invata si va veni si clipa cand tot ce ai acumulat in bagajul tau de cunostinte isi va arata si efectele. Va fi un mare salt inainte, dar e bine sa nu te hazardezi inca, nu pana ce nu atingi nivelul maxim de intelepciune de care e nevoie in situatia de fata. Tu dai dovada de o rabdare de invidiat: stai ce stai, dar si cand vei da drumul la motor, totul va tasni ca din pusca. Tu esti adeptul asteptarii momentului potrivit, cand tot ce ai acumulat isi va arata valoarea. A te implica deja intr-o actiune, fara sa detii toate mijloacele necesare, ar fi risipa de resurse, deci mai stai! Asteapta momentul potrivit!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img