sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE: Fecioarele vor scapa de niste griji, iar Scorpionii se pot trezi cu un bun partener de afaceri

Distribuie:

Publicat:

O sa-ncercam sa recuperam un timp pierdut, sa facem cat mai multe lucruri care ne-ar aduce multumire sufleteasca si materiala si o sa fim mai atenti, de data asta, sa nu mai gresim.

Vibratia zilei este 4 si o s-avem grija de casa si de familie – mai mult ca pan-acum.

FECIOARA: O sa perfectati niste acte care v-au dat de furca o buna bucata de vreme si o sa scapati de niste griji, va puteti lansa in proiecte noi. Sunteti pe punctul de a face o schimbare radicala, poate va mutati din casa, ori va schimbati serviciul, domeniul, aveti ganduri mari si resursele interioare va ajuta.

BALANTA: Poate va asociati cu niste oameni in vederea unei colaborari si o sa mentineti ritmul, o sa va descurcati frumos. Apar tot felul de situatii care se cer urgent rezolvate si o sa dati zor sa va achitati – onorabil – de toate provocarile ca sa profitati la maximum de conjunctura de moment.

SCORPION: Va puteti trezi cu un sponsor, cu un partener de afaceri care sa urgenteze demersurile si sa luati banii cat mai repede. Se anunta o intrunire colegiala, poate fi o sedinta ca sa lansati un proiect nou, sa va-ntelegeti in privinta conditiilor, sa nu va treziti cu lucruri impuse.

SAGETATOR: Poate va luati ceva de lucru si in particular, sa faceti rost de bani in plus sa va puteti misca in weekend, sa calatoriti. O sa primiti cateva oferte de munca, va contacteaza diversi oameni de afaceri care vor sa va ceara ajutorul, sa lucrati impreuna la ceva care sa va si placa, sa va aduca si bani.

CAPRICORN: O invitatie de plecat intr-o excursie, fie mergeti impreuna, fie sunteti asteptati la o destinatie la care veti ajunge de vineri. Se poate sa luati niste bani, poate cereti un salariu, doua in avans, ori gasiti o alta intelegere cu banca, sa va platiti darile si sa aveti pentru cheltuielile curente.

VARSATOR: Poate va scoate cineva la masa, ori la o cafea, sunt cateva lucruri de vorbit intre patru ochi si se va limpezi situatia. Posibila negociere pentru un salariu mai mare sau poate se vor gasi alte formule compensatorii, prime, cateva zile libere sa nu iesiti in pierdere.

PESTI: Un semn de viata de la cineva care vrea sa va intalniti, poate un weekend plecati intr-un city break si o sa va priasca. Se profileaza si la voi un succes, dar inainte de toate trebuie sa lichidati niste restante, sa puneti toate lucrurile la punct, ca sa v-apucati de altele noi.

BERBEC: O iesire in lume, cu prietenii, v-ar ajuta sa va “rupeti” de stresul cotidian si sa vehiculati idei pe care sa le puneti mai apoi in practica. O sa castigati, probabil, mai multi bani daca va asociati cu cine trebuie si e bine sa va mentineti la acelasi nivel financiar sa va simtiti mai degajati, din punctul asta de vedere.

TAUR: Se poate sa descoperiti un remediu care sa va repuna in cea mai buna forma fizica si psihica, sa va simtiti perfect. O serie de probleme de familie se cer – urgent – rezolvate si poate gasiti pe cineva sa v-ajute la treaba, la cresterea copiilor, la educatie, sa-i duceti la niste cursuri pe copii, in paralel cu scoala lor.

GEMENI: O sa revedeti o persoana care vrea sa lucrati impreuna, poate si de placere, poate aveti un hobby comun. O sa cheltuiti niste bani, dar e posibil sa va si intre o suma care sa va echilibreze bugetul s-aveti de rate, facturi si sa va miscati pe undeva in weekend.

RAC: Poate aranjati o revedere cu rudele si cu prietenii la sfarsit de saptamana, sa va bucurati de succesele celor dragi, e nevoia voastra interioara. E posibil sa fie o perioada incarcata la serviciu si sa dati zor sa fiti cu toate treburile – la zi, sa va descurcati cu toate, sa-ncepeti si un proiect – de suflet.

LEU: O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu daca o sa vorbiti asa cum faceti de obicei – pentru ca va apreciaza franchetea. Poate angajati niste oameni sa va repare sau sa va instaleze ceva pe-acasa, sa va puneti casa la punct, sa plecati in weekend pe undeva, sa nu fiti nevoiti sa stati acasa si sa faceti treaba.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img