joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 14 martie – Planuri de viitor, logodna si o excursie mult visata

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 14 martie 2019. Astrologii vin cu vesti bune in ceea ce priveste sfera finantelor. Unii nativi au ocazia de a prospera, de a avansa in plan financiar sau de a obtine pur si simplu o majorare a salariului. 

In dragoste, unii nativi isi declara iubirea sau sunt pe cale de a incheia o relatie lunga, toxica, nefericita. 

Horoscop 14 martie 2019 Berbec
Berbecii sunt nevoiti sa poarte o discutie dificila. Este posibil sa fiti implicati intr-o situatie conflictuala cu cineva drag care va va cere explicatii. Daca ati gresit ar fi mai bine sa recunoasteti si sa fiti sinceri, doar asa veti putea indrepta lucrurile. La serviciu fiti rezervati, nu incepeti proiecte complicate, ci orientati-va spre a le termina pe cele la care deja lucrati. Este o zi buna per total, dar trebuie sa fiti intelepti in deciziile voastre.

Horoscop 14 martie 2019 Taur
Taurii nu sunt scutiti de probleme. Exista posibilitatea ca la serviciu sa fiti implicati intr-o situatie neplacuta din cauza unor colegi vicleni, care ar putea dori sa va inlocuiasca si sa va fure pozitia prestigioasa in firma. Fiti pe pozitii si nu lasati pe nimeni sa impiedice din a obtine succesul binemeritat. In dragoste, astrologii sunt putin indecisi in legatura cu fericirea voastra. Ar trebui sa luati cat mai repede o decizie in ceea ce priveste relatia amoroasa pe care o aveti, altfel ati putea avea de suferit.

Horoscop 14 martie 2019 Gemeni
Gemenii fac ce fac si afla secretele celor din jur. Cineva va aparea astazi in fata voastra cu o destainuire si pentru a cere un sfat important. Fiti blanzi, intelegatori si rabdatori. S-ar putea ca aceasta persoana sa aiba mare nevoie de voi si sa-i fiti singurul sprijin. La serviciu lucrurile merg bine, ba chiar sefii s-ar putea sa va ofere un bonus salarial.

Horoscop 14 martie 2019 Rac
Racii sunt optimisti. Si de ce nu ar fi? Tentatia de a da iama intr-un mall ii va lasa cu portofelul gol, insa plini de produse de care se vor plictisi a doua zi. Important, insa, e ca au facut ce le-a poftit inima. Pentru acesti nativi, calculele cu bugetul sunt o adevarata inchisoare. Prefera sa fie cu banii la pamant, insa liberi. Spre seara se anunta o petrecere alaturi de cei dragi, motiv numai bun pentru a se lauda, in fata unei persoane atragatoare, cu noile achizitii. Poate iese ceva!

Horoscop 14 martie 2019 Leu
Leii nu au chef de discutii inutile si conversatii de complezenta. Spun ce cred, la obiect si rapid, insa aceasta atitudine va ridica multe semne de intrebare printre colegi si prieteni. Unii ar putea sa se simta desconsiderati, asadar putina diplomatie nu strica. Incearca sa le comunici celor din jur ca esti ocupau sau ai anumite lucruri pe minte, vor intelege comportamentul tau. Dupa-amiaza vine cu vesti bune privitoare la bani!

Horoscop 14 martie 2019 Fecioara
Fecioarele vor cu orice pret sa se indragosteasca, insa pretul platit e prea mare. Din dorinta de a arde etapele, nativii din zodia Fecioara s-ar putea trezi ca au investit emotional intr-un partener care nu li se potriveste si alaturi de care nu se poate construi un viitor. Daca ai asemenea ganduri, incearca sa incetinesti ritmul. Nu ar strica sa porti o discutie cu sinceritate, va fi un adevarat test pentru relatie.

Horoscop 14 martie 2019 Balanta
Astazi, nativii Balanta  pot deveni eroi, punand capat zvonurilor si a barfelor. Este probabil ca unele din aceste barfe sa fie scorneli ale unei persoane care nu te are prea mult la inima. Incearca sa afli cine este persoana respectiva si spune-i ca acest comportament nu i se potriveste. Alte probleme nu se ivesc la orizont, astazi. Joi este o zi potrivita pentru rezolvarea unor probleme bicrocratice. 

Horoscop 14 martie 2019 Scorpion
In 14 martie, Scorpionii ar trebui sa fie mai deschisi si sa-si faca noi prieteni. Daca esti singur, ai o buna ocazie sa-ti cunosti sufletul pereche. Nu judeca oamenii dupa cum arata si da-le o sansa de a-ti face o impresie pozitiva. Dupa-amiaza, poate aparea o cheltuiala importanta pentru o persoana iubita. In relatia romantica, astazi nu vei avea multe probleme. Cu toate acestea, este recomandat sa fii mai atent la prieteni si parteneri.

Horoscop 14 martie 2019 Sagetator
Astazi, comportamentul Sagetatorului este un mister pentru altii. Vei simti nevoia sa te izolezi de lume si de problemele curente. Daca ai o oportunitate, mergi intr-un loc in care nimeni si nimic nu te poate impiedica sa-ti restabilestu echilibrul emotional. S-ar putea sa fii nevoit sa acorzi o atentie sporita finantelor dumneavoastra si sa gasesti o noua sursa de venituri.

Horoscop 14 martie 2019 Capricorn
Capricornii sunt sfatuiti, astazi, sa ia atitudine si sa puna punctul pe i. Nu evitati sa va expuneti cu voce tare punctul de vedere sau sa prezentati colegilor ideile voastre indraznete. Exista sanse mari ca aceste cuvinte sa fie auzite de persoane influente, iar ideile voastre se pot transforma in proiecte de succes. Daca veti evita sa vorbiti, veti aduna in voi foarte multa frustrare si deznadejde.

Horoscop 14 martie 2019 Varsator
Nativii din Varsator vor avea o zi destul de dificila din punct de vedere emotional. Veti fi foarte sceptici, iar aceasta dispozitie va fi una problematica pentru cei care viseaza sa intalneasca persoana potrivita sau cauta fericirea. Incercati sa priviti cu pozitivitate lucrurile care se intampla in jurul vostru pentru ca doar asa veti putea interveni sau obtine beneficii. Pe plan profesional, astazi este sansa voastra. Veti fi pusi in fata unei situatii dificile, iar daca veti face fata, efortul vostru va fi recompensat.

Horoscop 14 martie 2019 Pesti
Pestii isi vor aduce aminte, astazi, de copilarie. Veti fi foarte infantili, va veti dori sa fiti rasfatati si veti fi cuprinsi de o lene contagioasa. Aceasta atitudine este una pozitiva, insa riscati sa va periclitati situatia de la locul de munca. Fiti mai activi si indrazneti si luptati (ca de obicei) pentru lucrurile in care credeti cu adevarat. Spre seara, exista riscul sa va supraincarcati emotional. Gestionati foarte bine situatia pentru a evita o cearta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img