marți, 19 martie, 2024

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Cei din aceasta zodie vor avea parte de surprize neplacute

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Berbec

Comunicarea cu cei de care chiar ai nevoie poate avea de suferit astazi, din cauza vitezei cu care vrei sa obtii raspunsurile sau aprobarea acelor persoane. Graba iti strica treaba, daca nu te temperezi.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Taur

Se strica ceva in mecanismul pe care l-ai gandit de nenumarate ori pentru a obtine un anumit rezultat. Ai nevoie de adaptare, nu de revolta, fiindca revolta nu va duce la nimic bun!

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Gemeni

S-ar putea sa traiesti o deziluzie mare sau unele mai mici, care sa te conduca la concluzii pesimiste in legatura cu evolutia ta profesionala. Trebuie sa te aduni!

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Rac

O stare de confuzie neintentionata, pe care o intretii fara sa iti dai seama, poate duce la erori in activitatea profesionala sau in abordarea unor probleme de sanatate.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Leu

Te vezi nevoit sa renunti la o placere sau sa o diminuezi mult, din cauza cheltuielilor exagerate pe care le atrage dupa sine sau pentru ca ai altceva, mult mai util, de facut, cel putin pentru o perioada.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Fecioara

Ai ocazia de a vedea foarte clar cum anume se ajunge la problemele complicate din familie, cele care ajung sa iti dea mari batai de cap cand se complica.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Balanta

Un schimb de replici nedorit, dar sustinut, te poate conduce la concluzii negative despre un coleg, despre un superior sau despre propria activitate profesionala.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Scorpion

Poti ajunge la o pierdere, prin renuntare sau prin anularea unor planuri. Va trebui sa revii, nu peste mult timp, asupra acestor decizii, care nu sunt tocmai bune…

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Sagetator

Oscilezi mult intre doua sau mai multe variante, toate iti provoaca aceeasi neliniste si nu stii ce sa alegi. Graba nu te ajuta cu nimic. Stai si gandeste pe indelete fiecare varianta.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Capricorn

Cu sau fara cuvinte, tot va ajunge la tine o anumita informatie pe care cineva din anturaj vrea sa ti-o transmita neaparat. Asa lucreaza universul azi, pentru tine.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Varsator

Te preocupa pierderea unui prieten anume sau gandul ca s-ar putea ajunge acolo. Protectorii nu sunt ceea ce par si ar trebui sa stii asta. Nu te lasa exclusiv in grija lor.

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Pesti

Te poate surprinde neplacut reactia unui superior sau a unuia dintre cei care apeleaza la serviciile, sfaturile si ideile tale. Ti se cere imperativ ceva ce nu esti obligat sa oferi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img