marți, 19 martie, 2024

Horoscop 15 martie : vezi ce iti rezerva astrele

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Esti un fel de lider in colectivul din care faci parte si ar trebui sa-i conduci si pe ceilalti spre un rezultat comun, dar te irita faptul ca unii nu iti respecta autoritatea si fac totul dupa cum cred ei de cuviinta. Nu e momentul sa fie independenti si sa faca opinie separata, ar trebui ca toti sa-si uneasca fortele spre un scop unic, de aceea iti va fi greu sa te impui in fata celor mai tineri care au impresia ca le stiu pe toate. Ar fi bine sa te asculte, pentru ca tu stii mai bine ce trebuie facut.

Taur

Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la randul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cat de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Gemeni

Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie. Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.

Rac

Dragostea este frumoasa si senzuala, asa cum o vezi tu azi, existand un schimb reciproc foarte intim intre voi: de la suflet la suflet. Daca azi cunosti pe cineva nou, atractia va fi spontana si vei descoperi in ochii celuilalt acelasi interes pe care il ai si tu fata de el. Se poate naste o idila de toata frumusetea, daca esti in cautarea . In cuplurile deja inchegate, declaratiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relatiei. Fii generos in sentimente si exprima-le intr-o forma romantica.

Leu

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

Fecioara

Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile. Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!

Balanta

Ceea ce incepe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educa-ti rabdarea pentru a urma un parcurs lung si deloc simplu. Vei ajunge acolo candva, fara indoiala, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca mai sunt inca multe etape ce depind de aspecte care vor aparea abia de acum inainte. Incearca sa-ti mai domolesti pasiunea, graba, dorinta de a incheia proiectul la care iti aduci contributia, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica incet.

Scorpion

Nu stai prea bine cu banii si nu te poti baza pe alte surse decat pe cele obisnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie sa fii foarte precaut in cheltuieli si investitii, pentru ca e o perioada periculoasa, cand daca nu esti prudent, poti suferi pierderi. Esti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporti matur in toate actiunile care cer sume de bani si nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani sa se duca pe probleme de sanatate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai in varsta.

Sagetator

Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine in modul tau de a relationa cu copiii, pentru ca nu esti multumit de atmosfera de acasa. Iti dai seama ca au ramas unele lacune in educatia lor, de aceea iti iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce stii ca nu le-ai oferit. Probabil trebuie sa ceri si tu mai mult de la ei, probabil ai fost prea indulgent si le-ai trecut multe cu vederea, sau exact invers, prea dur si vezi ca i-ai indepartat de tine. Fii un parinte sau un educator obiectiv si discuta cu cei mici cu prietenie si cu optimism. Pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te daca ti-ar placea modul in care te comporti tu fata de ei.

Capricorn

Oricat de orgolios ai fi, nu se poate sa nu te gandesti la cat de multe ai de pierdut daca te incapatanezi sa tii suparare pe cineva. Arunca o privire la cel care te-a ranit si ai sa vezi cat de jenat se simte si el, cat de mult ar vrea sa-ti intre iar in gratii. In sinea ta descoperi ca si tu vrei impacarea la fel de mult. Lasa garda jos, arata ca regreti situatia in care ati ajuns, si deschide o portita, cat de mica, spre dialog si explicatii. E sansa ta de a ierta, de a repara ceea ce nu a mers, pentru ca, hai, recunoaste, si tu vrei la fel de mult sa-ti recuperezi prietenul. Amandoi impartasiti aceleasi sentimente si, daca nu va impacati acum, fiecare va ramane cu regretul si cu dorul infipte in suflet.

Varsator

Ia-ti inima in dinti si da startul planului pe care il pregatesti de ceva vreme, pentru ca acum e momentul cel mai bun pentru a incepe. Te simti pregatit sufleteste sa faci fata provocarii, caci initiativele pornite azi vor duce repede la succes. Nu amana pe altadata, pentru ca azi apar conditiile cele mai bune pentru a incepe un plan ce va ajunge repede la rezultatele visate. Ai si energie, si chef, si calitatile necesare pentru a reusi, deci totul e sa faci primul pas. Dar acum!

Pesti

Nu te lasa coplesit de stres, pentru ca ai leac la orice motiv de enervare. Unii abia asteapta sa-ti pierzi cumpatul, pentru ca asa te pot invinge mai usor, dar nu le da satisfactie. Controleaza-ti reactiile, lupta cu irascibilitatea care-ti da tarcoale si, la nevoie, cere si ajutor autorizat. Un psiholog, un medic, un terapeut ar putea face minuni cu tine, daca ai bate la usa lor, ca atare nu incerca de unul singur sa-ti tratezi anxietatea sau nervozitatea, pentru ca torni si mai tare gaz pe foc. Citeste o carte, asculta muzica, vezi un film, toate acestea sunt remedii perfecte pentru stresul acumulat care te face sa sari in sus la orice impuls.

Sursa: teotrandafir.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img