vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 16 August

Distribuie:

Publicat:

Berbec


Teama altora are efecte neplacute si asupra ta pentru ca te influenteaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar povesti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poti ramane de piatra si incepi sa suferi alaturi de ei, scotand la lumina si propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta si incearca sa te domine emotional printr-o adevarata campanie de intimidare. Nu trebuie sa le dai satisfactie, tu esti mai puternic!

Taur

Esti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai stii cum sa le gestionezi. Nu reusesti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere gresita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

Gemeni

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poti trece, concentreaza-ti atentia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poti gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traiesti in iluzii, dar, cel putin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poti sa te hranesti cu vise, sperante si planuri de viitor, care iti abat atentia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandesti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

Rac

Esti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ti revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii si nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat si care te intorc, iar si iar, in acelasi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienta ta de viata, dar nu are rost sa iti tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ti-ai invatat lectia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ti-e dor, dar nici in amintirile triste… care te dor.

Leu

Numai de tine depinde cum repari o problema care te-a stresat prea mult in ultima perioada. Esti pe calea cea buna spre rezolvarea ei, dar inca nu poti depasi nervozitatea si irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grija la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi calmul si poti spune sau face ceva impulsiv intr-un moment nepotrivit incat sa strici tot ce ai cladit pana acum. Calmeaza-te inainte de a face un pas mai departe!

Fecioara

Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziasti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iti reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de miscare, si, daca va uniti cu totii fortele, reusitele ar fi de exceptie. Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informatii utile, stimulente grozave sau vesti bune care iti dau mai multa incredere in fortele proprii si in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui tel caruia ii acorzi o semnificatie speciala.

Balanta

Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

Scorpion

Esti stimulat de o ambitie noua care te va ajuta sa-ti atingi mai usor scopul, chiar daca unii spun ca e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul si increderea maxima in reusita acestui plan te vor impinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru ca esti pe calea cea buna. Primesti tot felul de semne bune ca o garantie ca visul cel mare va deveni curand realitate, dar esti constient ca nimic nu ti se ofera pe tava peste noapte. E nevoie de efort sustinut si de o energie maxima investita in acest scop, pe care il vei atinge, fii sigur de asta!

Sagetator

Nu te arunca asa, in gol, fara sa analizezi cu atentie directia in care mergi. Poate esti increzator si stii ca vor iesi toate la final – si aceasta atitudine e perfecta pentru un succes deplin – dar sunt totusi aspecte pe care inca nu le cunosti si ar fi bine sa pui mana pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficiala asupra acestui punct critic, deoarece nu il poti depasi cu nota maxima doar asa, intr-o doara. Acum vei arata cate ai acumulat in timp, ce cunostinte ai in domeniu, cat de bogata e experienta ta, pentru ca, daca a fost doar o pospaiala, cum se spune, nu vei gasi solutia cea mai buna. Apuca-te de invatat!

Capricorn

Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna. Ai toate sansele sa-ti vezi aceste dorinte implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunostintele acumulate, si daca mai pui si umarul la treaba, succesul este asigurat. Se intrevede deja o perspectiva promitatoare undeva la orizont si alergi spre acel mare tel cu entuziasm si speranta. Profita de multiplele oportunitati care se ivesc, pentru ca esti pe calea cea buna!

Varsator

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

Pesti

Daca ai ceva pe suflet, nu tine in tine, ci cauta persoana cea mai de incredere careia sa i te confesezi. Discutia aceea intre patru ochi, in care ii spui sincer ce te macina si de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simti mult mai bine dupa ce-ti vei lua povara tacerii de pe suflet, pentru ca poti primi sfaturi si indrumari foarte bune de la acea persoana. Ba chiar vei vedea in ea un fel de erou salvator, pentru ca e pregatit sa intervina in problema care te framanta la modul cel mai sincer si dezinteresat. O face pentru ca ii pasa de tine, sau poate pentru ca e un trimis divin in calea ta: apare in locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ti oferi ajutorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img