vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 16 Martie: Varsatorii au norocul de a gasi un grup de persoane care le seamana, printre care…

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Nu te crampona de un banal hop, pentru ca si astfel de momente sunt absolut firesti in procesul in care esti implicat. Chiar daca acum nimic nu mai inainteaza, vei descoperi ca pana si aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ti mai trage putin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detasat de pe margine. Permite-ti acest ragaz binevenit si bucura-te de liniste, chiar daca ai fi dorit sa ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care il dezvolti tu acum e ca orarul de la scoala: ai o ora, apoi o pauza, inca o ora, apoi o alta pauza. Acum esti in pauza, revizuieste materia si pregateste-te pentru ora urmatoare!
Taur
Ai ajuns intr-un punct al planurilor tale in care iti poti permite sa te apleci asupra celor din jurul tau. Nu mai esti la fel de preocupat doar de propria persoana, doar de dorintele tale, ci ai starea necesara de a darui, de a da sfaturi, de a te pune in slujba celor care au nevoie de tine. Se presupune ca tu ai acumulat deja atata experienta de viata incat esti in stare sa inveti si pe altii, ca atare uiti azi de tine, de timpul tau, de proiectele tale, si vezi cum poti fi de ajutor celor care nu stiu incotro sa mearga. Altruismul acesta te reprezinta de obicei, dar azi il duci la cote maxime, sacrificandu-te complet pe tine doar pentru a le arata altora o cale.
Gemeni
Gaseste-ti ceva timp, astazi, si pentru sufletul tau, iesind undeva in natura sau macar intr-un loc unde isi poti permite sa inspiri aer curat si sa vezi cerul de deasupra capului. E ca o reconectare la sursa ta primordiala de energie, pe care nu o poti gasi in mijlocul orasului, intr-un bloc de beton sau intre cei patru pereti de la serviciu. Oricat de obosit ai fi dupa o zi de lucru, gaseste-ti timp sa iesi cu copiii la locul lor preferat de joaca sau sa umbli fara tinta cateva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul inchis in care ai stat toata ziua. Deschide ferestrele si incarca-te de elementele naturii prin toate simturile!
Rac
Cat de multa bunatate poti avea, oare? Unii chiar vor fi tentati sa iti incerce limitele suportabilitatii si te vor ataca, te vor critica, te vor judeca intruna pana cand oricine altcineva ar fi clacat si ar fi rabufnit, dar nu si tu. Reusesti sa-ti pastrezi calmul si iubirea fata de oricine, stiind ca intotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai usor orice situatie neplacuta. Nu pui la inima, ci dimpotriva, esti atat de deschis si de generos in gesturi calde, incat toti vor dezarma rusinati in fata ta. Duhul blandetii e cheia!
Leu
Te simti blocat intr-o zona cumva tangenta cu ce se petrece in jurul tau, de parca lumea nu te intelege si te tine la distanta de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor si ar avea numai de castigat daca te-ar include si pe tine in aceasta aventura, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuala de intelegere, si de aceea prefera sa ignore solutiile tale. Ai rabdare, intr-o zi isi vor da seama ca ai dreptate si atunci multi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu multi pasi inaintea lor si nu vei mai avea nevoie sa te bage ei pe tine in seama. Mergi deci pe calea ta!
Fecioara
Daca ai norocul sa vezi soarele pe cer, iesi afara, pentru ca aerul proaspat si cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea in care te afli. Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina cat mai multa ca sa-ti invadeze mintea si sufletul. Acasa, inchis intre patru pereti, nu vei primi doza de energie pozitiva de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde stii ca vei gasi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distractie. Inconjoara-te de copii si de activitati placute sufletului tau si iti vei reveni ca prin farmec.
 
Balanta
Fii foarte atent la sfaturile pe care le primesti azi din mai multe parti, pentru ca ele pot fi startul catre o directie complet noua. Nu te baza doar pe propriile idei si solutii, pentru ca alternativele cele mai bune vin acum de la cei care au trecut si ei, deja, prin situatia cu care te confrunti tu acum. Ei au incercat deja toate posibilitatile pana au ajuns la concluzia pe care ti-o ofera azi sub forma de sfat sau chiar ca o mana de ajutor de care poti beneficia cu incredere. Ei nu-si dau, asa, cu parerea, ci ceea ce spun e deja varianta optima pentru ceea ce ai tu de rezolvat.
Scorpion
Joci un rol important in treburile unor persoane care si-au cam pierdut directia. Sunt debusolati, confuzi, nu au nicio cale de iesire din impasul in care se simt blocati si asteapta de undeva o solutie. Salvarea vine de la tine, pentru ca ai toate calitatile unui bun indrumator, sfatuitor, profesor la nevoie. Si tu ai invatat de la altii ce e de facut in astfel de situatii, ca atare a venit vremea sa transmiti mai departe informatiile acumulate candva, care formeaza acum experienta ta de viata. Ai rabdare cu cel din fata ta, pentru ca are nevoie de ceva timp sa puna in aplicare sfaturile tale. Fii constient ca nici un elev nu invata de la prima lectie, ci prin recapitulare continua.
Sagetator
Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi in plan fara sa fii sigur ca ai inteles perfect ce ai de facut. Din graba, ca sa nu pierzi timpul, ai fi tentat sa pornesti fara sa te informezi suficient si vei da piept cu un moment critic ce te poate intoarce inapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau usor la rezultate, dar daca te documentezi cu seriozitate si cantaresti atent ce ai de facut, pe ce resurse te bazezi si cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine. Greu e sa iei startul, pentru ca, pe urma, vor merge de la sine, dar nu porni pana nu ai studiat problema pe toate fetele. Se pot ascunde multe aspecte subtile in spatele aparentelor!
Capricorn
Ceva iti spune sa nu duci mai departe ce ai inceput, pentru ca au aparut motive de suspiciune cu privire la sansele de succes ale acestei actiuni. Mai bine o amani, o lasi pe altadata, deoarece acum nu sunt intrunite toate conditiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de maneca, iti spune sa fii prudent, sa nu te bagi mai mult decat e cazul, deocamdata, deci ai face mult mai bine daca ti-ai asculta vocea interioara care spune: stai pe loc. Vei vedea ca asa e mai bine, pentru ca in cateva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, dupa ce hopul care apare acum in cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine sa dai deoparte piedica, tine de altii, tot ce poti face e sa te opresti si sa astepti.
Varsator
Chiar daca de multe ori preferi sa ramai in banca ta si sa-ti vezi de treaba de unul singur, de data aceasta succesul apare numai daca te integrezi cu succes intr-un grup cu acelasi interes. Toti urmariti acelasi lucru, deci va puteti uni fortele pentru a ajunge acolo unde va doriti. Impreuna munciti si, la urma, tot impreuna veti imparti roadele. Ai norocul de a gasi un grup de persoane care iti seamana, printre care te simti bine, incat comunicarea si cooperarea merg ca pe roate. Adapteaza-te tu lor, nu le cere lor sa se comporte ca tine, pentru ca merita sa li te alaturi!
Pesti
Ai stat tu o vreme complet detasat de o situatie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poti privi de pe margine, ca si cum nu te-ar privi personal. Ba da, te priveste si pe tine si simti nevoia sa intervii rapid, fara a mai astepta solutii de la altii. Totusi, dupa ce te vei implica direct, vei descoperi si punctele sensibile ale acestei probleme si vei deveni mult mai ingrijorat, si mai pesimist. Descoperi ca lucrurile sunt totusi mai grave decat ti se parea in momentul cand analizai totul de pe margine. Acum, direct implicat, vezi si greutatile, si riscurile, si piedicile, si aluneci usor spre o usoara senzatie de neputinta, spunandu-ti ca mai bine nu te bagai.
Sursa: teotrandafir.com 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img