joi, 28 martie, 2024

Horoscop 17 aprilie – Momente decisive in dragoste. Doua zodii sunt cu gandul la despartire

Distribuie:

Publicat:

Momente decisive in dragoste. Unele zodii sunt dispuse sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce-si doresc de la partenerul de viata.

Iar, daca nu se poate, urmeaza o despartire. Punct si de la capat.

Horoscop 17 aprilie 2019 Berbec
Berbecii analizeaza problemele din viata lor cu precizie matematica. Nu vor sa lase nimic la voia intamplarii, mai ales acum, cand sunt pregatiti sa faca schimbari majore pe plan sentimental. E fie despartire, fie nunta, pentru nativii din Berbec. Iar partenerul este pe aceeasi lungime de unda. Daca veti reusi sa ajungeti la un compromis va asteapta o viata petrecuta impreuna. Nu ar trebui sa ascultati sub nicio forma de gura lumii, spune horoscopul.

Horoscop 17 aprilie 2019 Taur
Taurii au un succes nebun in afaceri. Nici ei nu stiu exact ce au facut, insa lucrurile se desfasoara mai bine decat si-ar fi imaginat vreodata. Se pare ca micul lor business impresioneaza multa lume, iar veniturile depasesc orice asteptari. Iar cei care inca nu s-au decis sa o ia pe cont propriu au toate motivele sa o faca. Macar pentru cateva luni. Insa decizia trebuie luata astazi, pentru ca probleme vor fi mereu. 

Horoscop 17 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii isi asuma riscuri enorme in dragoste. Amintirile unei foste iubiri nu ii lasa in pace si, intr-un final, se decid sa treaca la actiune. E posibil ca aceasta hotarare sa le schimbe destinul, intr-un mod pozitiv. In caz contrar, urmeaza o noua dezamagire – si mai mare decat cea care a dus la despartire. Atentie, insa. Inainte de a face primul pas ar trebui sa renunti la iluzii. Persoanele se schimba in timp, amintirile nu.

Horoscop 17 aprilie 2019 Rac
Pentru Rac, sarcina principala a acestei zile poate fi cautarea de noi venituri. Cateva sfaturi importante pentru dvs. vor veni de la o persoana total neasteptata. Dar, daca perspectivele tentante apar la orizont, nu ar trebui sa renunti imediat la slujba. Este posibil ca perspectivele de astazi sa fie doar o utopie. Atentia, moderarea si strictul autocontrol sunt cei mai buni aliati. Inainte de a merge la culcare, puteti analiza sfaturile primite astazi, in ideea luarii unei decizii.

Horoscop 17 aprilie 2019 Leu
Pentru Leu, aceasta zi promite sa treaca in conditii emotionale destul de confortabile. Exista sansa sa obtineti sprijin din partea prietenilor, rudelor si colegilor. Totusi, capacitatea dvs. de a intelege oamenii nu va interfera (in special cu cei implicati in afaceri). Nu vei avea timp sau energie sa iti dai seama de emotiile tale astazi. Incercati sa nu fiti ofensati de indiferenta unei persoane care este pregatita pentru orice actiune pentru dvs.

Horoscop 17 aprilie 2019 Fecioara
Multe Fecioare astazi vor fi captivate de farmecul unei persoane. Este posibil ca aceasta sa insemne o noua dragoste sau pasiune. Cei care se afla deja intr-o relatie ar trebui sa ia in considerare toate consecintele acestei declaratii de iubire. Fii sincer cu tine si cu sentimentele tale. Victoriile profesionale si succesul financiar astazi sunt aproape complet neglijate. Este posibil ca oamenii neplacuti sa va invadeze viata. O umbra din trecut apare sa va destabilizeze emotional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea, astazi, tendinta de a face compromisuri. Acest lucru nu este neaparat rau pentru cei care, de obicei, incearca sa isi impuna opiniile personale. Este bine pentru ca dezvoltarea voastra personala sa experimenteze toate aspectele. Totusi, astrele va recomanda sa analizati foarte bine situatiile in care sunteti dispusi sa faceti compromisuri. Renuntati la voi pentru a face pe cei din jur fericiti sau pentru a-i ajuta pe cei dragi sa isi atinga scopurile.

Horoscop 17 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor simti nevoia, astazi, de a face o schimbare majora in viata lor. Exista o sansa sa scapati de anumite persoane care nu va aduceau altceva decat energie negativa. Tot astazi ati putea lua decizia de a renunta la o pozitie la locul de munca despre care credeti ca nu va aduce suficiente venituri. Fiti sinceri cu persoanele din jur si veti putea dormi linistiti la noapte. Faceti totul pentru a va asigura viitorul si pentru ca in jurul vostru sa fie oameni care va ajuta sa va relaxati. Nu refuzati ajutorul unor persoane care va doresc binele.

Horoscop 17 aprilie 2019 Sagetator
Nativii din Sagetator sunt sfatuiti, astazi, sa ia o pauza de la stresul emotional. In ultima perioada ati trecut prin numeroase situatii stresante in ceea ce priveste relatiile cu familia sau alte persoane dragi voua. Nu este important daca stresul a fost creat de voi sau de ceilalti prin complicarea unor situatii care, de altfel, ar fi fost simple. Important este ca ati realizat acest lucru si ca stiti ca tot ce conteaza de acum inainte este confortul vostru emotional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Capricorn
Capricornii sunt dispusi sa faca orice pentru a scapa de griji. Asa ca, fix in mijlocul saptamanii, unii si-ar putea lua un mini-concediu, presarat cu excese. Se recomanda prudenta, altfel "vacanta" s-ar putea sfarsi cu o durere de cap. Nu este exclus ca un amic sa dea semnale ca ar vrea mai mult decat o relatie de prietenie. Primul instinct ofera intotdeauna raspunsul, atunci cand vine vorba despre dragoste.

Horoscop 17 aprilie 2019 Varsator
Astrele se alinieaza pentru nativii din zodia Varsator. Cei aflati in situatii grele de viata sau care se confrunta cu dileme ar trebui sa priveasca atent in jur. Mici cadouri, gesturi ale persoanelor iubite sau intamplari simbolice le-ar putea da raspunsul pe care il cauta de multa vreme. Nu poti fugi la infinit de propriile dorinte, asa ca ai face bine sa treci la actiune. Vei avea si timp de regretat. Sau poate ca nu. 

Horoscop 17 aprilie 2019 Pesti
In stilul caracteristic, Pestii se scufunda in visuri de dragoste care nu au nimic de-a face cu realitatea. Tentatia de a trai totul in propria imaginatie este mare, dar nu aduce nimic bun. In realitate, relatia cu persoana pe care o doresti nu va fi ca in povesti, ci presarata cu momente bizare, mici certuri si clipe de plictiseala. Insa pentru asta trebuie sa-ti confrunti fricile si sa faci primul pas. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img