joi, 28 martie, 2024

Horoscop 17 decembrie 2017. Zodia care primeste o suma de bani

Distribuie:

Publicat:

O sa ne bucuram de micile atentii cu care or sa ne rasplateasca toti cei pe care-i iubim si chiar si cei care sunt mai indiferenti fata de noi au cate ceva sa ne ofere, dar si noi avem nevoie interioara sa le facem pe plac.

Vibratia zilei este 8 si o sa ne facem, e adevarat, niste cheltuieli, dar cu masura!

SAGETATOR: E cineva care vrea demult sa aveti o discutie fata-n fata si poate iesiti la o cafea sa vedeti care va sunt sansele sa formati un cuplu. Cei dragi o sa va rasfete cu daruri, or sa va invite in oras, sau poate va duceti intr-o vizita c-aveti multe de povestit cu prietenii, cu rudele.

CAPRICORN: O veste indelung asteptata soseste si o sa va bucurati ca lucrurile se petrec in sensul dorit de voi, asa cum ati visat. Va puteti da intalnire cu amicii, si sa rezervati cateva ore relaxarii acasa, ori la un spa, c-aveti nevoie de un timp si pentru voi, sa evitati surmenajul.

VARSATOR: Va puteti sui in tren sau in masina si dati o fuga in alt oras si poate cateva ore o sa va-ntoarceti cu bateriile incarcate, refacuti. E un eveniment la care o sa puneti si voi umarul, si va dati peste cap sa iasa fara cusur, poate are legatura cu voi, cu familia voastra si sigur o sa puneti mult suflet.

PESTI: Or sa fie niste oameni care se vor arata interesati de munca voastra, fie si de cea din particular si sa purtati discutie de principiu despre o viitoare colaborare. O sa primiti un soi de recompensa pentru ce-ati muncit de-a lungul anului si o sa va fie clar daca veti prelungi contractul, sau doar atat a fost si s-a-ncheiat o etapa.

BERBEC: O invitatie la masa in oras, la ziua cuiva de nastere ca s-o fi facut un anunt de logodna, de casatorie. Poate primiti o invitatie in strainatate, sa petreceti cateva zile de vacanta in compania prietenilor sau va duceti  la un frate, o sora, la parinti, sa fiti impreuna de craciun, de anul nou.

TAUR: Inca mai aveti la dispozitie cateva zile sa va faceti un consult medical, preventiv, macar, daca nu ca sa cereti un tratament sa va vindecati. O sa aflati de la cine o sa primiti bani, zilele astea, si o sa-i programati imediat, scoateti lista de lucruri obligatorii si incepeti sa bifati rand pe rand ce-ati notat acolo.

GEMENI: Poate primiti o confirmare ca vi s-a aprobat o cerere, ca o sa vi se dea mana libera sa va ocupati cum credeti de cuviinta de anumite lucruri. Se poate sa aveti o discutie decisiva cu cineva pe care-l vreti in viata voastra si o sa puteti trece peste niste neintelegeri mai vechi ca sa formati din nou un cuplu.

RAC: Se poate sa-i chemati pe la voi pe niste prieteni care se simt bine in preajma voastra si aveti multe in comun. Poate ati omis sa spuneti niste lucruri, si partenerul de suflet va poate reprosa acest aspect si daca nu va e prea greu ar fi bine s-o faceti in perioada asta, pana de craciun

LEU: Cineva care a incercat sa va uite, dar n-a putut va cauta din nou si daca si voua v-a lipsit persoana va mai acordati o sansa. Sfera sentimentala e animata frumos si o sa va simtiti in centrul atentiei, sunt niste oameni care vor sa va cunoasca si in alt cadru decat de la serviciu, si iesiti la cafea, la restaurant.

FECIOARA: Or sa va mai ajute si ai vostri la curatenie, daca nu cumva o sa angajati o firma care sa se ocupe de acest aspect. Poate duceti masina la reparat sa n-aveti probleme cu ea in trafic, fie ca plecati pe undeva, fie ca va duceti doar la serviciu si-napoi acasa, vreti sa mearga – ceas!

BALANTA: Poate dati o fuga in orasul vecin, prin imprejurimi pe undeva sa le luati de mancare, porc, oua, legume direct de la producatori. Se poate sa treceti pe la cativa dintre prietenii care va cheama sa luati pranzul impreuna sau mai spre dupa-amiaza la o cafea, sa schimbati o vorba.

SCORPION: O sa iesiti cu ai vostri la plimbare, sa dati o raita si pe la magazine sa vedeti ce le place sa le luati cate un cadou, dar discret, asa. O sa rulati niste bani ca sa luati mare parte din lucrurile absolut obligatorii pentru masa de Craciun, sau poate dati avansul doar si le luati mai aproape de Ajun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img