miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop 17 ianuarie: Doua zodii vor fi favorizate de astre

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 17 ianuarie 2019 BERBEC
Nu te crampona de fleacurile care nu-ti convin, pentru ca de acestea nu scapi niciodata. Abordeaza o atitudine vesela, indiferenta la ceea ce altadata te-ar fi suparat.

Prefa-te ca nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru ca aceasta e atitudinea perfecta pentru a face din aceasta zi una excelenta.

Daca stai si diseci firul in patru, descoperind ceea ce nu-ti place, vei bate pasul pe loc, fara sa simti ca trece ziua. Or, un zambet pe buze si o gluma te ajuta sa te bucuri de orice.

Horoscop 17 ianuarie 2019 TAUR
Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape.

Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui?

Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!

Horoscop 17 ianuarie 2019 GEMENI
Gasesti exact echipa potrivita pentru a rezolva o situatie pe care, de unul singur, nu reusesti sa o mai gestionezi. Ceilalti privesc lucrurile mult mai limpede decat tine tocmai pentru ca nu sunt implicati emotional. Impreuna cu ei, vei cantari problema pe toate fetele si vei descoperi mult mai usor, punctele slabe si caile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care sa te completeze sau, in cazul in care ai deja niste opinii formate, sa te aprobe de pe margine, de parca nu ai fi prea sigur pe parerile tale. Daca primesti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj sa le pui in aplicare.

Horoscop 17 ianuarie 2019 RAC
Nu esti in apele tale, dar nu pentru ca ai avea tu vreo problema concreta, ci pentru ca esti puternic influentat de necazurile altei persoane.

Pui suflet in problemele sale de parca ar fi ale tale, pentru ca trece prin momente dificile si ai vrea sa gasesti o solutie pentru a i le rezolva. Singur va depasi impasul, nu prelua pe umerii tai griji care nu iti apartin.

Ajunge doar suportul moral, ca sa stie ca este cineva alaturi, dar nu insista sa duci tu tot greul in locul sau! El nu ar face la fel pentru tine.

Horoscop 17 ianuarie 2019 LEU
Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent.

De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate.

Probabil cineva ti-a dat sfatul sa o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.

Horoscop 17 ianuarie 2019 FECIOARA
Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur.

Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

Horoscop 17 ianuarie 2019 BALANTA
Tii de bani cu o oarecare teama ca nu vor mai fi pe acelasi nivel bun multa vreme. Nu e zgarcenie, ci prudenta, pentru ca ti-e teama sa-i cheltui acum, cat timp sunt la un nivel promitator, ca nu cumva de maine lucrurile sa alunece in cealalta extrema.

E bine sa-ti dramuiesti bine resursele materiale, dar nu exagera totusi! Stabileste-ti prioritati, vezi ce plati sunt acum necesare sau urgente, si abia dupa aceea decizi ce mai poti face cu banii pe care i-ai acumulat.

Horoscop 17 ianuarie 2019 SCORPION
Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine.

Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia aceasta! Daca apare si motiv de petrecere, cu atat mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude si veste de distractie.

Poti spune ca toate iti merg bine si entuziasmul celor din jur te stimuleaza sa tintesti si mai departe!

Horoscop 17 ianuarie 2019 SAGETATOR
Iei taurul de coarne si spui stop unei actiuni care nu mai merge asa cum doreai si bine faci, pentru ca a-l duce mai departe nu ar fi decat un consum inutil de energie si timp.

Mai bine te opresti aici, extragi concluzia finala si de maine te apuci de altceva. Poate poti recupera ceva din ceea ce ai construit pana acum, ducand mai departe ceea ce iti este de folos, dar mergand totusi intr-un alt sens decat cel anterior.

Daca vezi ca apar piedici la tot pasul si nimic nu mai inainteaza, e semn ca scopul respectiv nu mai poate fi atins si ti se cere de urgenta o schimbare de atitudine.

Horoscop 17 ianuarie 2019 CAPRICORN
Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste pompoase, din vorbe mestesugite, ci sa demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba fata in fata ca doi oameni maturi pregatiti sa-si prezinte intentiile pe termen lung.

Acum va iesi la iveala superficialitatea, atractia spre distractie, pentru ca daca iubirea ta a fost doar o joaca, fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la cel de langa tine. El vrea ceva mult mai profund intre voi de acum inainte si ti-o cere intr-un mod ultimativ: ori – ori?

Horoscop 17 ianuarie 2019 VARSATOR
Calatoriile in interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu esti tu in cea mai buna stare pentru a pleca la drum, dar, daca e ordin de sus, faci cum spune seful.

Pe cat de abatut pleci la drum, pe atat de multumit vii inapoi, pentru a aduce la cunostinta tot ce ai reusit sa faci, pentru ca e vorba de deplasari fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes.

Vestile care sosesc de departe au semnificatii speciale pentru planurile in desfasurare, la serviciu, ca atare tine cont de sfaturile sosite prin caile de comunicare la care ai

Horoscop 17 ianuarie 2019 PESTI
Nu asculta ce-ti transmite azi persoana care iti tine companie, pentru ca interesele sale se vor dovedi a fi egoiste si periculoase pentru tine.

Are sigur ceva de ascuns, desi disimuleaza perfect ceea ce gandeste cu adevarat, dar flerul tau iti atrage atentia la timp ca nu e ceea ce pare.

Simti de la o posta ipocrizia si falsitatea celor care ti se baga pe sub piele si reusesti sa iei masuri pentru a-i tine la distanta inainte de a interveni cu ceva in treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img