joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 17 iunie – Iubirea se vede in priviri, iar ochii nu mint niciodata

Distribuie:

Publicat:

Cine are impresia ca-si poate ascunde sentimentele, atunci cand s-a indragostit, se minte singur.

Iubirea se vede in priviri, iar ochii nu mint niciodata. Ba, mai mult, te tradeaza in cele mai nepotrivite momente, doar pentru a-ti aduce aminte ca sinceritatea este singura cale.

Horoscop 17 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfatuiti sa gaseasca solutii alternative la problemele care ii macina. Este posibil ca dificultatile sa fie depasite mult mai usor daca se renunta la prejudecati – de obicei, cea mai simpla rezolvare este si cea mai buna. Nu complica lucrurile mai mult decat este necesar. Daca raul a fost facut, indreapta-l cat mai rapid si treci mai departe, cu lectia invatata, dar fara regrete.

Horoscop 17 iunie 2019 Taur
Ocaziile zboara pe langa Tauri, dar mintea lor este in cu totul alta parte. Mai exact, la o persoana care le face ochi dulci. Tendinta nativilor din aceasta zodie de a incurca oalele ii pune in situatii dintre cele mai neasteptate si nu de putine ori pierd pe toate planurile. Atentie la ce se intampla la serviciu, oportunitatile vin rar si pleaca repede, nu e cazul sa pierzi momentul.

Horoscop 17 iunie 2019 Gemeni
Ochii nu mint si nu o vor face niciodata. Este lectia pe care o invata nativii din Gemeni, dupa o incercare nereusita de a-si ascunde sentimentele fata de o persoana atragatoare. Se vede totul in privirea lor, iar a discuta cu ochii inchisi nu este o solutie. Mult mai simplu ar fi ca Gemenii sa spuna sincer ceea ce simt sau, cel putin, sa propuna o iesire in doi. Mesajul va fi inteles, iar tensiunea spulberata. Cine stie, poate sansele sunt mult mai mari decat isi imagineaza ei.

Horoscop 17 iunie 2019 Rac
Spiritul de sacrificiul al Racilor va salva o persoana draga dintr-o problema extrem de delicata. Putini sunt cei care ar lua toata vina asupra lor, doar pentru a-si ajuta un prieten la nevoie. Pentru Raci, insa, nici nu se pune problema de a proceda altfel. Ba, mai mult, vor avea grija ca aceasta persoana sa scape basma curata, chiar daca nimeni nu va afla niciodata adevarul, iar ei vor fi considerati tapi ispasitori.

Horoscop 17 iunie 2019 Leu
Ziua aceasta e putin probabil sa-ti aduca vreun disconfort. Cel mai probabil se va repeta ceea ce s-a mai intamplat in prima zi dintr-o noua saptamana de munca. Efectul de deja vu va fi amplificat de conversatii monotone, intalniri aproape plictisitoare cu aceiasi oameni ca in fiecare zi. Ca sa intrerupi acest ciclu ce aminteste de Ziua Cartitei, poti incerca sa te gandesti la ceva frumos. Poti chiar incerca o mica schimbare de stil.

Horoscop 17 iunie 2019 Fecioara
Ai putea sa fii deranjat astazi de actiunile unei rude apropiate. Poate fi vorba de indiferenta unui dintre membri familiei tale, sau de lipsa de interes in chestiuni de amor. Nu e cazul sa incepi astazi un proiect amplu de renovare a casei, sau de construire a unei case de vacanta, nici sa te apuci de gradinarit, exista riscul ca acest proiect sa nu fie chiar unul perfect.

Horoscop 17 iunie 2019 Balanta
Astazi e oportun sa iei decizia de a face un pas crucial. E posibil sa fie vorba despre cautarea unui noi job, sau sa pui punct actualei tale relatii, sau sa schimbi casa in care locuiesti. Daca nu esti pregatit moral pentru o schimbare radicala, gandeste-te sa iti faci viata altfel, pastrand coordonatele esentiale. Poti sa petreci cateva ore facand planuri de viitor.

Horoscop 17 iunie 2019 Scorpion
Ar trebui sa faci ceva pentru a ridica nivelul tau profesional. Fie o pregatire speciala, fie seminarii, fie informatii pe care le obtii din resurse virtuale. Important e sa simti ca te straduiesti sa asimilezi ceva ce inca nu iti este accesibil. Acest sfat e valabil si daca te gandesti la sentimente. E bine sa iti reafirmi dragostea pentru cei dragi. Iar daca esti singur, e momentul sa intelegi greselile din trecut, pentru a gasi marea iubire.

Horoscop 17 iunie 2019 Sagetator
Norocul ii zambeste astazi Sagetatorului, iar ziua e perfecta pentru inceputul unor afaceri foarte banoase sau semnarea unor contracte foarte importante in activitatea ta. Cei care dau astazi anumite examene le vor lua foarte usor. De asemenea, succesul este prezent si in afacerile personale. Totusi, nu cereti imposibilul din partea jumatatii voastre.

Horoscop 17 iunie 2019 Capricorn
Capricornul azi va avea o mica problema in ceea ce priveste autoritatea. In incercarea de a fi poate prea prietenos cu anumite persoane exista riscul de a nu fi luat prea in serios, deci putin ignorat in ceea ce priveste unele decizii majore. Poate ca nu ar trebui sa va asumati un rol atat de complex, vorbind despre pozitia de lider si sa mai asteptati putin.

Horoscop 17 iunie 2019 Varsator
Varsatorul in aceasta zi nu ar trebui sa exprime liber ceea ce gandeste. Exista riscul ca cuvintele adresate autoritatilor sa provoace furie si chiar pierderea unui loc de munca. De asemenea, cei care cauta iubire nu trebuie sa respinga chiar toate avansurile unei persoane, doar pentru ca exista o diferenta de varsta intre voi. Dragostea e un lucru minunat si nu e cazul sa va ascundeti sentimele in spatele rusinii.

Horoscop 17 iunie 2019 Pesti
Pestii vor avea o zi de luni aproape complet plictisitoare, fara vreo drama sau chestii senzationale. Concentrati-va pe afaceri profesionale, pentru ca se anunta un rezultat demn de luat in seama pe plan financiar. Cei care lucreaza pentru ei insisi pot cauta idei noi sau se pot gandi la extinderea afacerii lor. In ceea ce priveste sfera sentimentelor, aici predomina o atmosfera plina de evenimente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img