vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop 17 noiembrie: Vesti nemaipomenite pentru doua zodii!

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 17 noiembrie 2017. Gemenii comunica deschis, fara teama. Au mai multa influenta asupra partenerilor

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Berbec

Este o zi agreabila, care poate deveni chiar mai mult de atat, daca vei decide sa dai dovada de mai multa bunavointa fara sa astepti ceva in schimb. Ai de castigat cel putin la nivel de imagine, de pe urma unei astfel de atitudini.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Taur

Poti ajunge la rezolvarea unor probleme de la serviciu, cu ajutorul unor persoane senine, cu o gandire lejera, carora nu le place sa complice lucrurile. Ti-ar prinde bine sa gandesti si tu asa.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Gemeni

Poate fi o zi speciala pentru tine si cei dragi, datorita tendintei de a comunica totul deschis, fara temeri sau retineri. Ai mai multa influenta asupra partenerilor de orice fel, nu doar asupra familiei.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Rac

Din familie vine o idee pe care, probabil, nu o vei accepta prea usor, dar dupa un timp, vei intelege ca e foarte buna. Este esential sa fii sincer cu cei apropiati.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Leu

Una dintre placerile tale se dovedeste a fi cea mai buna cale pentru redobandirea increderii in potentialul tau pozitiv. Poti vedea acum ca lucrurile care te pasioneaza nu te obosesc.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Fecioara

Discutiile cu membrii familiei sau dialogul interior te pot conduce la solutii valabile pe termen mediu si lung pentru unele dintre cele mai vechi si mai suparatoare probleme.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Balanta

Te bucura faptul ca un apropiat lucreaza la o proiect care are toate sansele de reusita, mai ales ca ai avut si tu o contributie esentiala. Este bine sa pastrezi aceasta bucurie altruista si sa o pretuiesti.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Scorpion

Ai multe de facut pentru a umple unele dintre golurile financiare pe care tot tu le-ai produs, dintr-un impuls de moment sau dorinta de a te rasfata. Abia acum, cand vezi ce greu e sa pui banii la loc, iti dai seama ca nu ai procedat bine…

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Sagetator

Sunt multe straturi de griji, suparari si nemultumiri pe care trebuie sa le dai deoparte pentru a ajunge la echilibrul de care ai nevoie acum. Da-ti timp si ai rabdare cu tine…

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Capricorn

Incerci sa ajungi la o intelegere secreta cu un personaj minor, care poate transmite mesajul tau catre o persoana importanta. Ti-ai desenat planul in amanunt, totul e sa si functioneze asa cum l-ai imaginat tu.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Varsator

Te simti important si modelezi intregul univers personal pe baza acestei perceptii. Poate ca orgoliul tau e magulit, dar nu iti este de folos sa fugi de realitate, fiindca revenirea la ea ar putea fi extrem de dureroasa.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Pesti

Treci printr-o serie de situatii, care mai de care mai ciudata, care iti dau peste cap multe dintre convingeri. Poate ca acum esti confuz, insa rezultatul final va fi benefic si vei realiza asta la momentul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img