joi, 28 martie, 2024

Horoscop 18 decembrie. O zodie incepe saptamana cum nu se poate mai prost. Tie ce ti-au pregatit astrele?

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 18 decembrie.  Ziua de 18 decembrie se anunta una grea pentru cel putin una dintre zodii. Iata ce iti pregatesc astrele pentru joi. 

Berbec. Parca trece un inger protector pe deasupra ta si iti ofera o a doua sansa cu privire la o situatie care nu ti-a iesit prea bine data trecuta sau iti aseaza pe tava mai multe optiuni la fel de profitabile, si doar de alegerea ta depinde asupra careia te opresti.

Taur. Dai impresia ca nu mai tii cont de nimic, ca ai lasat deoparte orice retineri, pentru ca sansa de a te simti bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite si comporta-te ca si cum tu ai fi centrul universului!

Gemeni. Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria persoana.

Rac. Lupta pentru dreptul tau de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stapan, pentru ca tu crezi in ideile tale si merita sa le faci ascultate.

Leu. Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza enorm si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata.

Fecioara. Intalnesti o persoana care are un efect foarte bun asupra ta. Te motiveaza, te ambitioneaza, iti inspira curajul de a-ti exprima punctul de vedere cu mai multa energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe.

Balanta. Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment.

Scorpion. Te rupi de activitatile zilnice pentru ca primesti un telefon cu o veste nu tocmai buna. Doar de tine depinde cum gestionezi aceasta situatie! 

Sagetator. Totul este armonios si bun, iar atmosfera aceasta e s perfecta pentru o zi care te apropie si mai mult de weekend sau chiar de sarbatori.

Capricorn. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional.

Varsator. Vestea care soseste azi te bucura la maximum, pentru ca este exact informatia de care aveai nevoie pentru a alunga complet incertitudinea din inima ta.

Pesti. Discuti cu cei din familie despre viitoarele investitii care trebuie facute pentru locuinta in care traiti si toti primesc cu bucurie propunerile tale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img