vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop 18 septembrie 2018. O zodie primeste o veste emotionanta

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 18 septembrie 2018. O zodie se simte foarte relaxata marti, in timp ce alti nativi primesc o veste care ii emotioneaza tare.

Iata horoscopul zilei pentru toate zodiile:

Horoscop 18 septembrie 2018 BERBEC
Intervii in dispute si totul revine la normal foarte usor, pentru ca ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele si de a-i aduce la masa tratativelor chiar si pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fara sa judeci pe nimeni, ajuti la impacarea taberelor adverse, dar nu va fi usor pentru tine. Te vei simti epuizat la finalul conflictului, dar multumit ca ai avut un rol cheie in rezolvarea situatiei, chiar daca adeseori armele vor fi indreptate si spre tine. Certuri, neintelegeri, animozitati mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorita tie!

Horoscop 18 septembrie 2018 TAUR
Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri.

Horoscop 18 septembrie 2018 GEMENI
Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

Horoscop 18 septembrie 2018 RAC
Nu te crampona de fleacurile care te tin pe loc, pentru ca nu merita atata atentie. Se vor rezolva mai repede si mai usor decat ai crede daca nu ai cauta nod in papura si nu te-ai critica intruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fa-te ca nu le vezi, deoarece sunt maruntisuri care chiar nu merita atata incrancenare si consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belsug, si cu putina superficialitate, vei vedea ca ceea ce pana mai ieri parea de nerezolvat, azi isi pierde complet semnificatia si pare banal. Aceasta e atitudinea justa: ignora!

Horoscop 18 septembrie 2018 LEU
Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru ca si ele au rostul lor, acela de a te pune la incercare, de a-ti testa ambitia si dorinta de a reusi, ca atare nu te impovara inutil de suferinte. Uneori, se ajunge mai lent si mai anevoios la marile vise, dar, pentru ca drumul e ceva mai sinuos, cu atat mai mare va fi satisfactia atunci cand vei ajunge la capat. Priveste cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales si nu te abate de la acest curs, nici macar cand dai piept cu mari probe. Nu e nimic atat de greu sau de dramatic incat sa nu poti duce la indeplinire, deci du-ti sarcina la capat!

Horoscop 18 septembrie 2018 FECIOARA
Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune in practica o idee excelenta. Totul e sa pornesti acum, pentru ca aceasta zi este benefica unor initiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umarul la treaba pentru a construi ceea ce ti-ai propus si detii toate resursele pentru a reusi: si ambitie, si rabdare, si inventivitate, si curaj, deci mai e doar o chestiune de timp pana vor aparea primele rezultate. Iti place ceea ce iese din mainile tale.

Horoscop 18 septembrie 2018 BALANTA
Nu apar evenimente iesite din comun astazi, dar ai o senzatie ciudata de rutina ceea ce devine apasator. Poate asteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de maruntisuri de care nu ai avut timp in alte zile, deci, pentru ca ai ceva mai mult timp liber la dispozitie, fara treburi stringente pe cap, iti aduci aminte de acele sarcini pe care in trecut le-ai tot amanat, preocupat de alte urgente.

Horoscop 18 septembrie 2018 SCORPION
Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscop 18 septembrie 2018 SAGETATOR
Incearca sa privesti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranta, mai blanda, fara sa tot gasesti nod in papura la oricine. Chiar daca stii ca nu toti au inima buna si nu merita toata iubirea ta, fa un efort sa renunti, pentru o zi, la judecati, la critici, la reclamatii, si sa treci cu vederea ceea ce nu-ti place la cei din jurul tau. Ai sa vezi ca se schimba energia in relatia cu acestia, pentru ca, oferindu-le pe tava ganduri bune si cuvinte frumoase, ii vei dezarma mai usor si vei indulci mult comunicarea. Chiar daca unii incearca sa te atraga in jocurile lor de culise, nu le da satisfactie si refuza asemenea indeletniciri, aratandu-le ca ai numai ganduri bune fata de oricine.

Horoscop 18 septembrie 2018 CAPRICORN
Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fii inteles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informatie clara, documentata, verificata, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur ca si la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merita sa le memorezi. E ca si cum vorbesti la telefon si tot ce emiti precum si tot ce receptezi e informatie pretioasa si pentru tine si pentru cel de la celalalt capat al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

Horoscop 18 septembrie 2018 VARSATOR
Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 18 septembrie 2018 PESTI
Nu te multumi cu cat stii sau ai acumulat, chiar daca detii un bagaj impresionant de cunostinte, pentru ca tu poti si vrei mai mult de atat. Ceri informatii de pe oriunde ai trece pana devii o enciclopedie ambulanta, dar norocul tau e ca nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaste. Iti extinzi orizonturile din ce in ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, intreband in stanga si-n dreapta si documentandu-te foarte laborios, si se vede! Nimeni nu te va intrece cand vei fi pus in fata unei confruntari intelectuale de varf! Intr-o zi vei transmite si tu altora ceea ce ai acumulat in ani de studiu!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img