luni, 18 martie, 2024

Horoscop 19 august. Cateva zodii vor avea parte de surprize

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 19 august 2018, prezentat de Neti Sandu. O sa ne luam avant sa facem lucruri in care credem, care ni se potrivesc si pe care le meritam din plin. E momentul recompenselor.

LEU

Viata voastra sentimentala se poate schimba intr-o clipa in bine si o sa fiti alaturi de persoana pe care o iubiti. O s-aveti motive de bucurie, sunt oameni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si pe care o sa-i reintalniti la un party si o sa pastrati legatura.

FECIOARA

Poate va oferiti si voi in sfarsit, o portie generoasa de relaxare si va duceti la plaja, la mare, la piscina sau dati o fuga la munte.

BALANTA

Poate le faceti o bucurie copiilor, sa-i duceti la parcul de distractii, la jocuri de agrement sa-si consume energia pe-acolo. O sa refaceti grupul cu care sa plecati in plimbare sau s-aveti activitati deconectante sa practicati sporturile preferate pentru care nu mai aveti deloc timp.

SCORPION

Se poate sa va preocupe ziua cuiva de nastere si sa umblati dupa cadouri si sa fie o petrecere care sa va faca sa uitati de stres. E posibil sa luati niste bani din vanzarea unor produse sau e un rest de plata pe care-l asteptati de ceva vreme si o sa aveti cum sa iesiti la o terasa, la un film.

SAGETATOR

O vizita neasteptata si de-aici viata voastra sentimentala poate lua o noua turnura fericita. Vesti bune, o sa revedeti niste oameni care v-au lipsit si o sa vedeti ce-a mai ramas dintr-o relatie care promitea, s-o resuscitati la maximum.

CAPRICORN

O invitatie la un evenimet monden o sa va destinda, va mai faceti si niste prieteni pe-acolo si poate veti colabora si in afaceri. Poate va achitati de obligatie morala si-i scoateti pe niste prieteni la o plimbare, in afara orasului, ca sa vedeti un spectacol, o expozitie, un targ sau sa va-ntalniti cu niste prieteni.

VARSATOR

O sa va puteti acorda sansa de a fi fericiti si sa reluati o relatie care mai are potential, sau apare cineva cu care o sa faceti cunostinta la un party. Lucurile pe care vi le doreati de mult sosesc, raspunsurile la intrebarile mai vechi va parvin si ele si o sa aveti parte de niste revelatii.

PESTI

Se pare c-o sa faceti un consiliu de familie sa vedeti de ce bani dispuneti ca sa plecati intr-un concediu reusit. Poate va invita cineva intr-o excursie si o sa vi se deschida un alt orizont profesional si o sa castigati mai multi bani – pentru c-o sa aveti inspiratie, o sa fiti creativi.

BERBEC

O sa tot aveti ocazia sa-ntalniti persoane care sa va transmita o anumita stare de spirit si sa va duca cu gandul la o relatie frumoasa. Se poate sa aveti o discutie de principiu cu cineva care va propune o afacere care v-ar asigura bani si aprecieri din partea unor oameni a caror parere conteaza.

TAUR

Exista posibilitatea sa mai faceti rost de bani si o sa alegeti o colaborare, daca n-o sa va fie ocupat timpul liber cu treburi de familie – va ganditi. Relatia voastra de cuplu poate avansa spre o casatorie si sa va bucurati de traiul in doi, s-aveti copii si sa va ocupati de gospodaria voastra.

GEMENI

O sa intrati la cheltuiala pentru ca se-anunta o casatorie sau va duceti la un botez. O sa va scoata in oras cineva care are intentia de a fi impreuna cu voi, sa vedeti ce anume va place ca sa fie armonie in relatia voastra, sa traiti fericiti.

RAC

O reuniune de familie o sa faca lumina intr-o chestiune care va afecteaza pe toti si v-ajuta sa va regrupati. Au ramas niste lucruri neclare si o sa vorbiti cu partenerul de cuplu, sa nu mergeti mai departe cu repropsuri, resentimente, ca sa spuneti tot ce e de spus sa desertati sacul cu neajunsuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img